Van még itt olyan anyuka aki nagyon egyedül érzi magát miota otthon van a babájával? Sajnos a barátnőimnek is családjuk van vagy dolgoznak és hát nagyon ritkán jut idejük találkozni v, én megmár lassan 2 éve ithon vagyok és egyre magányosabb vagyok!
Figyelt kérdés
Anyukám sajnos már nem él igy rá sem támaszkodhatom,a férjem egész nap dolgozik,estére fáradtés nem igazán ért meg,segiteni meg nem tud!Nagyon elhatalmasodott rajtam a magány érzése,hiába van egy gyönyörü gyerekem ha nem tudom jol érezni magam és igy neki is csak egy szomoru,és életunt anyuka jut!Már azon gondolkozom hogy elmennék dolgozni és öt bölcsibe adnámhogy ő is vidám gyerekek közt legyen és én is megtaláljam ujra önmagam,a célt az életemben és főleg hogy ujra legyenek barátaim,ismerőseim,járjak emberek közé ujra jol érezzem magam.Lehet hogy ez most sokakat megrökkent hogy miért is akarom beadni a fiam bölcsibe,de most ugy érzem ez az egyetlen ut hogy ujra helyrekerüljenek a dolgok bennem.A másik gond ugye hogy a bölcsikben sem tolong a hely,és már rég be kellet volna iratnom ha azt szeretném hogy mehessen,de ugye nem igy terveztük.A munkahelyem ahonnan eljöttem szülni,nem szivesen mennék igy még egy uj munkahelyet is kéne néznem,de nem tudom ez -e a jo megoldás?Van itt másis aki hasonlo érzésekkel küzd?2010. febr. 9. 12:52
11/13 anonim válasza:
kuldok szivesen, csak add meg az email cimedet.
12/13 anonim válasza:
marmint, hogy kuldok szivesen iwiw-es meghivot, csak add meg az email cimedet. A volt pecsi vagyok :-) a sok kisgyermekes ismerossel :-)
13/13 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!