Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Híg nyálkás a babám széklete....

Híg nyálkás a babám széklete. Ma megyünk orvoshoz, de addig is kíváncsi vagyok mitől lehet?

Figyelt kérdés
2010. febr. 9. 08:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha a babád anyatejes, akkor lehet hogy semmi gond nincs, a szopizó babáknál ez előfordul, és normálisnak is mondható.
2010. febr. 9. 08:45
 2/6 anonim ***** válasza:

és hányszor van egy nap?az én kisfiamnak a múlthéten volt 3napig hasmenése, nagyon híg,nyálkás,és nagyon büdöd volt.napi 6x-7x.most már 2napja újra csak egyszer kakil, de még nem a tökéletes.magas láza is volt.

valami vírus volt.

2010. febr. 9. 08:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Az én babámnak is ez volt-van kb 2 hete kezdödött.Voltunk dokinál és lactase tablettát és valami kanalas rázofolyadékot írt fel azota nem olyan híg a kaki viszont reggelente sötétzöldes barnás a kakija.Normaflort is adok Neki.Remélem elmulik már végre,amugy nem látszik rajta hogy valami baja is lenne.Kiváncsi vagyok mit mond a dokid,Írj majd vissza
2010. febr. 9. 10:20
 4/6 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Most értünk haza az orvostól.Valami vírust benyelt szegénykém :-( Tegnap még láza is volt,hála égnek ma már az nincs.Ja és nekünk is büdi volt a kaki.

Kapott rá egy patikás port(calcii carbonas nevűt) meg PRO+KID GRANULÁTUMOT.

Remélem ez rendbe hozza.

2010. febr. 9. 12:26
 5/6 A kérdező kommentje:
Ja és kizárólag anyatejes,de nem minden esetben normális a híg széklet mert ha még büdös is akkor az már nem jót jelent.
2010. febr. 9. 12:28
 6/6 anonim ***** válasza:
08:45-ös vagyok,jobbulást!
2010. febr. 9. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!