Elvinnétek orvoshoz/ügyeletre, ha 3 napja lázas, picit híg a széklete, de lehetséges, hogy a foga miatt?
15 hónapos kisfiam szerdán belázasodott, nem nagyon /38,2-38,5 között mozog/ de nem szokott lázas lenni. Jön felül egy foga a nyuszi foga mellett, lehet, hogy attól. Hígabb volt a széklete már azelőtt is, hogy lázas lett volna, de most büdibbnek érzem, nem a megszokott.
Éjjel nem alszunk, fél óránként kel, van, hogy egy órát is vergődik, van, hogy simán visszaalszik, de fél-egy óra múlva újra kel, emiatt nappal is nagyon nyúzott, de azért jókedvű is.
Doki csak hétfő délután lesz, várjak addig vagy vigyem a Heim Pálba ügyeletre? Azt sem akarom, hogy kinevessenek egy kis láz miatt, de mi van, ha van valami mögötte?
Köszönöm a válaszokat!
3 napos láza már volt, igaz kiütések nem jöttek ki rajta utána. Most is néztem, most sem jött /még/ ki rajta semmi. A széklete neki is nyálkás, a napi kakis pelus fele kb ilyen.
Ő is nagyon keveset eszik, a kedvenceit sem, se szilárdat, se pépet, se tápszert, se tejet... épp annyit, hogy éhen ne haljon. :( Na holnapra meglátom mit tegyek.
Szia!Nekünk 2 napja tart a láz,és ma elvittem mert 39,4-re felment a láza(levonva) és torokgyulladása van!Szerintem vidd el kinevetni biztos hogy nem fognak legfeljebb megnyugtatni!Én örülök hogy elvittem mert tudom mitől van és tudom kezelni!
Üdv.1 éves lázas kisfiú anyukája
Köszönöm a válaszokat!
Úgy néz ki mégis csak 3 napos láz volt. Ma reggelre 36 lett a hője és tiszta pötty szegénykém. Remélem ma éjjel már fog tudni aludni, mert tegnap sem nagyon sikerült neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!