Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiam 4 hónapos és nappal...

Kisfiam 4 hónapos és nappal alig alszik. Kellene valamit tegyek, hogy többet aludjon?

Figyelt kérdés
Nézem a könyveket, hallgatom a többi mamát, hogy délelőtt-délután mennyit alszanak (1-1.5-2-2.5 órákat) a bébikék, de az enyém nem alszik jóformán semmit amióta megszületett nappal. Van hoyg sikerül elaludjon nappal, de az max fél óra. Valamit rosszul csinálok?
2008. aug. 21. 14:11
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem semmit nem csinálsz rosszul. Az én babám 2 hónapos. Néha Ő is alig alszik, néha meg 4 órát is egyhuzamban. Kaja után kicsit szoktam vele beszélgetni, játszani, vagy viszem magammal a hordozóban és amikor elfárad elalszik. Itt olvastam, hogy hasra kell fektetni, sír egy kicsit, aztán elalszik. Párszor már bevált, csak nagyon nehéz, amikor keservesen sír a baba. Nem szabad állandóan altatni, ha hagyod sírni, kifárad és elalszik, persze 4 hónaposan már igénylik, hogy foglalkozzanak velük.

Sok sikert és jó babázást!

2008. aug. 21. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!