Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 éves kisfiam nem alszik...

2 éves kisfiam nem alszik nappal. Baj?

Figyelt kérdés
Kisfiam 2 éves mult januárban,és nem akar nappal aludni.Már most 3. napja nem alszik délután. Igaz késön kel fel, 10 óra után,és este 21 óra után kidöl. Sokszor nem értem hogy bírja energiával,de ha meg alszik delután csak fél órát is akkor nem alszik el este éjfél elött.Òvodát most fogja kezdeni nemsokára,tudom akkor minden megváltozik,de most ez igy nem jó,igaz?
2011. febr. 11. 20:50
 1/3 anonim ***** válasza:
ha jól értem, akkor éjjel 13 órát alszik. ez valójában elég idő, de azt hiszem, egy kicsit változtatni kellene a napirenden. magyarán én felkelteném reggel 7-8 között, akkor elképzelhető, hogy délben aludna egyet. mikor kezdi az ovit? ha korábban nem is, de mielőtt el kezdtek járni, felkeltegetném reggel, mert meg kell szoknia, hogy nincs 10-ig alvás.
2011. febr. 11. 21:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Kisfiam sem alszik, ma kivételesen aludt. Amúgy éjjel 13-14 órákat alszik ha kihagyja a nappalit. Mi kedden kezdjük a bölcsit, ott majd alszik mert reggel kelnünk kell.
2011. febr. 11. 21:50
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen,ezt tudom. Persze ha korán kel akkor alszik délben,nem tudom még mikor kezdi az ovit,ha szólnak hogy van hely.(Nem Magyarországról vagyunk.)Ha viszont korán keltem,akkor még ha csak egy fél órát is alszik,akkor sem hajlandó elaludni este csak éjfél után,aztán másnap már megint nincs szivem reggel 7-kor kelteni mikor hajnal 1-kor aludt el.Szóval most ez igy hogy nem alzik nappal elég jónak tünik csak én azon aggódom hogy nem tesz-e neki rosszat ha ezt megszokja.Ha oviba megyünk meg nehéz lesz.Ezért irtam,kicsit tanácstalan vagyok.
2011. febr. 11. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!