Mikortól lehet tápszerről tejre váltani?
Pont ma számoltam ki, hogy a Milumil 3-as tápszer, amit a fiam eszik, naponta fél litert min. ugyan annyiba jön ki az akciós kuponnal, mintha jobb minőségű tejet inna ugyan ennyit egy hónapban (kb. 20 liter)
Ezen gondolkoztam én is, hogy 1 éves korától tejre váltanék, de így nem fogok.
ha véletlenül ti is azt használjátok, akkor itt vannak akciós kuponok a Rossmann-ba. Ha le van árazva a tápszer, ez azon felül használható. Így vettem a múltkor kb.900ft-ért egy doboz Milumilt.
Utolsó
Leirnád privit én milyen hitelkártyàt használsz? és hogy hogyan működik az egészségpénztár? Nagyon köszi
Mi kb 14-16 hós korában váltottunk teljes tejre (házit v 3,5%-at kap). Lassan vezettem be, nem volt sosem panasza a tápszerrel, tejtermékre és a tejre sem. Nyár végén-ősszel váltottunk, mert nyaralások alatt egyszerűbb volt a tápszer, ha nem nyárra esett volna, lehet h hamarabb váltok.
MIVEL:
-egészséges, nem allergiás se ő, sem senki a családban
-szívesen itta
-természetesebb, mint a feldolgotott tej = tápszer (tele adalékanyaggal)
-nem is drágább: 190,- egy liter házitej, amit ugyan felforralok, de az a költség elhanyagolható, 220-250 egy liter teljes tej (nem ragaszkodunk a bio-hipercsodákhoz, jó a riska is), egy héten elfogy 3-max 4 l tej, az maximum 1000 Ft. Az akciós 2000 Ftos tápszer is elfogyott egy hét alatt, sőt.
Szóval, szerintem nyugodtan adhatsz a tejnek egy esélyt. A tápszer is tej!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!