Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek hogy sikerült 1 es...

Kinek hogy sikerült 1 es tápszerröl 2esre váltani?

Figyelt kérdés
6 hónapos múlt két hete a kisfiam, kicsi korában hasfájós volt, aztán elmúlt szerencsére, de most hogy váltottunk a 2es tápszerre újra fáj a pocija, éjjel sokszor kel, sírdogál. Még annyit hozzátennék hogy az 1esböl is 3x evett éjszaka is, a kettesböl ugyanúgy.
2010. szept. 20. 14:00
 1/7 poci-maci ***** válasza:
szia nekünk csak úgy ment hogy minden étkezésnél amikor tápit kapott a régiből 1el kevesebbet tettem bele míg az újból 1el többet és a végén már teljesen átszokott az újra
2010. szept. 20. 14:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én pedig úgy váltottam, hogy egy nap csak 1 étkezésnél adtam 2-est, a többinél maradt az 1-es. Ha nem volt semmi, pár nap múlva egy újabb étkezésnél lecseréltem az 1-est 2-esre, és így tovább. Illetve nálunk már csak 1-et kellett ezután, mert én 7 hónaposan kezdtem a 2-es tápszert adni, és akkor már csak 3-szor evett belőle naponta a kisfiam. Minden jót Nektek!
2010. szept. 20. 15:44
 3/7 anonim ***** válasza:
1. nap 1/3új-2/3régi, 2.nap már felesben. Itt lassítottam és kanalanként emeltem az újat, mert úgy láttam, hogy szorulásos lesz tőle. Azóta lecseréltük, ugyan így csináltam a másikkal is, de van, hogy még most is felesben adom.
2010. szept. 23. 23:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Fokozatosan egy kanállal mindig többet kapott az újból, és kevesebbet a régiből..Én úgy tudom, hogy külön üvegből kell adni az újat és a régit.Igy is csináltam.
2010. szept. 24. 08:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem 5 és fél hónapos volt,amikor nem volt hajlandó megenni a tápszerét.Csak sírt,elfordította a fejét,és kész.Hosszú perceken át próbáltuk,de ugyanez ment végig.Ekkor elmentünk és vettünk neki más fajtát.Mildibé 2est.Ezt pedig ette ugyanúgy,mint előtte a másikat.Azóta is ezt eszi,semmi baja nem volt tőle(szerencsére!)
2010. szept. 24. 09:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekünk amikor elfogyott az utolsó adag 1-es tápszer, megkínáltam a 2-essel és azonnal elfogadta. Egyébként Beba 1-ről váltottunk Beba 2-re.
2010. szept. 24. 10:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, végül nekünk is tápszert kellet váltanunk és az ujbol a 2es ízlik is neki és nem bántja a pociját sem.
2010. szept. 26. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!