Hogy tudom átszokatni a babámat, hogy éjjel végig aludjon?
Figyelt kérdés
7körül eszünk van,hogy ekkor elalszik van,hogy 9körül és éjjel1-2ig alszik .ekkor óramű pontossággal cicit kér-éhes is 110-120ml lecsúszik,majd 5-6körül újra.Agond nem az,higy fel kell 2kor keljek,hanem ha nem alszik vissza mint pl ma is 2kor kelt és 4kor aludt vissza és fél hatkor újra keltett én sem tudok semmit pihenni.Már mint egy zombi úgy érzem magamat,mert ilyenkor sokszor csak délután alszik el..addig meg én is szenvedek és nem érzem teljes értékű anyukának magamat.6hetesek vagyunk..mit tegyek?mikorra fog ez beállni?2008. aug. 21. 09:58
11/12 anonim válasza:
A bukás nem jelenti azt feltétlenül, hogy túl sokat evett. Csak sok levegőt nyelt.
Szerintem keveset alszik, azt kéne kitalálni, hogy miért?
Azt írtad, hogy nincs túl sok tejed, nem lehet, hogy éhes marad? Ha már nem jön a ciciből, akkor is kiköpik.
Az elején az enyém is problémás volt, de aztán beállt. a 6. hetet mondják vízválasztónak, de nekem kicsit később nyugodott meg. Nyugi, már nem sok van vissza.
12/12 A kérdező kommentje:
Már betöltöttük a 6hetet,és van elég tejem,sőt ki is folyik mindig a szája mellet még akkor is folyik a cicmből ha kiköpi sztem nem ez a gond,nemtudom miért alszik keveset,de ha már nem lesz ilyen meleg jobban megyek majd vele sétálni hátha az elaltatja jobban.sajna eddig nem nagyon mentünk a hőség miatt.
2008. aug. 25. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!