Hogy tudom átszokatni a babámat, hogy éjjel végig aludjon?
VAnnak praktikák, amiket bevethetsz, de nem biztos, hogy beválik.
Az egyik ilyen, hogy éjjel csak vizet adj neki, cicit ne. Előbb utóbb rájön, hogy ha nem kap cicit, kár felkelni. Ezt erősítheted azzal, hogy apa ad neki vizet, még előbb rájön, hogy ha nem kap anyát, nem kap cicit sem,akkor szintén kár felkelni...
Addig is aludj, ha a baba is alszik. És próbálj megnyugodni, bár tudom, nehéz, én is fáradt vagyok...
9 hetes kislány anyukája
NA nálunk apa alszik éjjel,nem is bántom ,ő dolgozik és hellyt kell álljon nappal,nem hibázhat.
A víz ,tea meg ideig óráig elég-kb egy órát tudom húzni vele nappal is..nem akarok drasztikus lenni.A második hozzászólónak üzenném,nem a személyes meglátására vagyok kíváncsi,hanem a trükkökre.majd én had döntsem el,mikor kezdem átszokatni és hogyan.
Szia!
Mi is 6 hetesek vagyunk és hála Istennek 8-5ig alszik, de előtte ugyanez volt nálunk is, totál ki voltunk.A gyerekorvos nekünk azt tanácsolta, hogy ne ébredjen fel éjjel többször, hogy az esti 8órás utsó etetésnél adjunk sok tejcit neki, ez be is vált, így az éjszakát átalussza.
Este próbáld meg mind a két ciciből megetetni. Az enyém nap közben kb 120-150 ml-et eszik, de este van, hogy 250-et. Ennyi nincs egy mellben. Így viszont jóval tovább bírja éjjel.
Szerintem nem gáz, ha a cicin alszik, így legalább te is tudsz pihenni. Tudom, hogy ez ellen sokan tiltakoznak, mert hogy később nehéz lesz róla leszoktatni. De tény, hogy a tejben altató van. Vajon miért? Ez elgondolkodtató.
Az én kislányom reggel 5-kor kel, és nem hajlandó visszaaludni. Ha magam mellé teszem, és kap cicit alszunk mind a ketten 9-ig.
Azt is szokták mondani, hogy ha éjjel nem akar rendesen aludni, akkor összekeveri a napszakokat. Nappal mennyit alszik? Ne hagyd egyszerre 2 óránál többet aludni.
Ha nem alszik összesen min. 12 órát, mutasd meg orvosnak. Lehet, hogy hasfájós, ilyen pici korban az gyakori. A doki fel tud rá írni valamit.
Több ötletem nincs, kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!