Mennyire eleven a babátok/gyermeketek?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy a tiétek is ilyen örökmozgó e. A fiam 14 hónapos, szó szerint nincs 15 másodperce, hogy megállna. Folyton megy, szétszed, összerak, kipakol,lepakol, ha az ölemben ül, már tekerdeik és keresi a szemével mit lehetne megkaparintani. Húz magával, mindenhová(persze nem megyek mindig)már motorozik ezerrel, nem túlzás egész nap meg sem áll. Hihetetlen kimerítő, de emellett nagyon okos, értelmes, és imádom!!!!:)2010. febr. 8. 11:49
11/11 anonim válasza:
nálunk is hasonló, én már nem merek elindulni vele a babakocsival egyedül, mert feláll benne és ugrál. 11 hós. nem lehet beleszíjjazni sem mert kimászik belőle. félek , hogy kiesik...
itthon meg ugyanaz, akkor csináálom a háztartást, amikor a másfél óráját alussza. ki vagyok fáradva, de tündéri a kisfickó.
fürdés sem zajlik eseménytelenül, feláll a kádban és sétál körbe-körbe , persze kapaszkodik a szélében, de én a hajamat tépem, mert félek, hogy elesik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!