Mennyire eleven a babátok/gyermeketek?
Szia nekem 18 hós lesz a kisfiam de egyszerüen borzasztó,imádom nem arról van szó de 2 perce nincs az ölemben ,nem marad meg szalad ,rohan ,szétszed ,pakol rámol örök mozgó az tuti!
Én is ilyen voltam kicsinek!!
üdv szép napot
Ez nagyon tetszik jó szöveg sok a dolga hát ilyenkor elkap a nevetőgörcs anyukám is mondja hagyd Patrikot nem látod hogy sok a dolga??
Imádom kis törpeterroristámat!
Ja és gagyarászik de ugy nyomja a szöveget mintha nekem kéne hogy ércsem mit magyaráz!!
Irtó édes kis manók!!
Élvezem azt az időt amit vele töltök el ,nem lehet unatkozni!!!üdv Nikol
törpeterrorista!!!:) én is így hívom!
az enyémnek sincs ideje enni, beültetem 2 perc, már félig lóg lefelé és mutatja, hogy ez kell, meg az kell, egy darbig elvan a megkaparintott játékkal, de aztán mennie kell...:)
szombaton elvittem bevásárolni, a kocsiban már nem ül meg, eltolta az emberek kocsiját, folyton elszaladt, akkor beraktam a kosárba (a nagy részbe) szétszakította a lisztet, és kiszedett egy csirkecombot a foliás tálcából.:)
na megfogadtam, hogy egyedül soha többet!
sziasztok,
jaj de örülök, hogy nem vagyok ezzel egyedül!! :) kisfiam 15 hónapos, de 9 hónapos elindulása óta megszűnt az a fogalom, hogy egyhelyben!! se kaja a székben, se alvás, emrt még álmában is úton van, nap közben pedig egy másodpercre sincs megállás. én már hozzá szoktam, a mamáknak volt kicsit furcsa, amikor elkezdtem dolgozni és ők maradtak vele otthon. de már nekik is sikerült felvenni a tempót!! :) nézzük csajok a dolog jó oldalát, nincs szükségünk edzésre a kicsik mellett!! :D
jaj nekem ha még beszélni is elkezd!!
Ági
Nálunk születése óta így megy :D
Irigyeltem a sok anyukát, hogy bezzeg neki eszik-alszik azt jólvan. Én meg már pici kora óta foglalkozom vele, csak hogy lekössem és ne ordítson naphosszat :)
1 hónapon belül! megtanult mászni, feltérdelni, felállni. Most már lépeget is, de mint a villám úgy közlekedik mászva.
Természetesen mindent rámol, pakol, "jön-megy", az evés és az ivás a szükséges rossz, akkor úgy tekereg, mint egy angolna, s persze be sem áll a szája egész nap.
Szó szerint alig várom, hogy mikor fárad ki, de egy duracell nyuszit is kenterbe ver :D
Anyukám nem akarta elhinni, mert hogy én olyan jó baba voltam. Aztán itt volt egy-két nap. :) Megjegyzése "Hát lányom, hogy te ezt hogy bírod minden nap? Le sem áll reggeltől estig!" Na igen, s még ott a házimunka is.
8 hós miniszörnyeteg anyukája :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!