Mikortól lehet a babáknak édességet adni? Amikor már nem baj ha néha kap egy szelet csokit?
Figyelt kérdés
2015. jan. 19. 14:22
11/12 anonim válasza:
elsosorban az anyosod buta es bunko is...
Mar megbocsass, de:
Ha a te gyermekedrol van szo, nem artana neki megkerdezni, hogy te mit/hogyan csinalsz. Ez mind csalad fuggo. Ha te kered, hogy a gyerek ne egyen valamit, akkor a te akaratodat kutya kotelessege betartani.
Te vagy a gyerek anyja, ugy neveled, ahogy te jonak latod. Ezt el kellene fogadni.
2: arra nem szamolt, hogy azokban az edessegekben lehetnek allergizalo dolgok? A szaloncukorban lehetnek mogyoro darabok, tejalapu keszitmeny. Barmelyik allergiat valthat ki.
Szerintem komolyan beszelgess elvele, hogy ezzel meg veszelyeztethette volna akicsit is. 10 hos babanak nem kellene se edesseg, se csoki, semmi hasonlo.
12/12 A kérdező kommentje:
El beszélgettem már vele de mindig azt mondja hogy nem lesz tőle semmi baja.én meg mondtam hogy az engem nem érdekel nem neki való,de leszarja szó szerint sajnos
2015. jan. 20. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!