5 és fél hós babám ennyit evett ma, és nem akar semmit enni? 6kor:120 gramm szopi. Fél 11 30 gramm gyümi és 90 gramm szopi, aztán fél 4 ig aludt, és most 40 grammot szopott. Már megőrülök hogy nem eszik.
Figyelt kérdés
Sosem evett 450-500 grammnál többet.Mit csináljak hogy elfogadja a kajákat? Se fözelék,se gyümölcs,se tápszerek,se tejpépek.2010. febr. 7. 16:48
1/4 anonim válasza:
egyáltalán nem eszik, vagy csak ma ? Ha csak ma akkor nem baj, nekem is volt ilyen. Sőt olyan is hogy egy teljes evést kihagyott, tehát 8 óra múlva evett csak. Nem foglalkoztam vele különösebbképp mert úgy gondoltam ha éhes úgyis sírna. Ha jó súlyban van szerintem ne foglalkozz vele, egyszerűen ennyi kell neki. Nem mindenki egyforma.
2/4 A kérdező kommentje:
idáig csak ma,bár nem szokott többet enni 450500 grammnál.
2010. febr. 7. 18:27
3/4 A kérdező kommentje:
450-500 grammot akartam írni :)
2010. febr. 7. 18:27
4/4 anonim válasza:
Ha fejlődik a mozgása rendesen, és a súlya megfelel a korának, akkor ne foglalkozz ennyire a grammokkal. Mi minden nap mértük a babát három hónapig, néha naponta többször is, de olyan stresszesek voltunk attól, hogy hízott, vagy nem hízott, hogy visszavittük a mérleget. Semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!