Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 és fél hós babám ennyit...

5 és fél hós babám ennyit evett ma, és nem akar semmit enni? 6kor:120 gramm szopi. Fél 11 30 gramm gyümi és 90 gramm szopi, aztán fél 4 ig aludt, és most 40 grammot szopott. Már megőrülök hogy nem eszik.

Figyelt kérdés
Sosem evett 450-500 grammnál többet.Mit csináljak hogy elfogadja a kajákat? Se fözelék,se gyümölcs,se tápszerek,se tejpépek.
2010. febr. 7. 16:48
 1/4 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem eszik, vagy csak ma ? Ha csak ma akkor nem baj, nekem is volt ilyen. Sőt olyan is hogy egy teljes evést kihagyott, tehát 8 óra múlva evett csak. Nem foglalkoztam vele különösebbképp mert úgy gondoltam ha éhes úgyis sírna. Ha jó súlyban van szerintem ne foglalkozz vele, egyszerűen ennyi kell neki. Nem mindenki egyforma.
2010. febr. 7. 18:09
 2/4 A kérdező kommentje:
idáig csak ma,bár nem szokott többet enni 450500 grammnál.
2010. febr. 7. 18:27
 3/4 A kérdező kommentje:
450-500 grammot akartam írni :)
2010. febr. 7. 18:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha fejlődik a mozgása rendesen, és a súlya megfelel a korának, akkor ne foglalkozz ennyire a grammokkal. Mi minden nap mértük a babát három hónapig, néha naponta többször is, de olyan stresszesek voltunk attól, hogy hízott, vagy nem hízott, hogy visszavittük a mérleget. Semmi értelme.
2010. febr. 8. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!