Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gáz ha tápszerezem még a 18...

Gáz ha tápszerezem még a 18 hós kisfiamat?

Figyelt kérdés

Milupa 3 tápszert adok a 18 hónapos kisfiamnak!!

ciki szerintetek?

Szereti!

Reggel 9 kor kap 250 ml tápit és rá egy órára mikor mi reggelizünk eszik velünk!!

Mert ugy tudom hogy 3 éves koráig is lehet adni neki!!

Ráadásul komoly beteg még nem volt!

Éjszakára csak ezt hajlandó megenni!!

2010. febr. 7. 16:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

00:31!

Engem személy szerint nem bántottál meg vele, de kiványcsi lennék, hogy mit javasolsz? a táp helyett. Az anyatej szerintem mindenki esetében kilőve. Mi néha iszogatunk tehén tejcsit is, de azt csak kis mennyiségben issza. Rendes kajcsit nemnagyon tudok neki adni, mert rágó fogai most kezdenek kibújni és nem tud rágni (még). Előre is köszi a tanácsot, segítséget!

2010. febr. 8. 10:34
 12/13 anonim ***** válasza:
62%

Én babám 14 hónapos, és amíg elfogadja a tápszert, addig azt fogja kapni reggeli és vacsi mellé. Szeretném legalább 2 éves korig.

Nem akarok neki még tejet adni.

2010. febr. 8. 13:12
 13/13 A kérdező kommentje:

Pedig a szakemberek nagyon ajánlják hogy tehéntej tehéntej!!

Hát én ameddig megtehetem és a kisfiam megeszi addig adom neki de legalább 2 éves koráig!

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat mindenkitől!!

A szerintem gáz válaszolónak üzenem ha igy gondolja nem kellett volna irnia ,nem kötelező!!

2010. febr. 11. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!