5 hetes babám eddig csak ölben aludt el, akkor is több, mint egy órán át kellett ringatni. Ha a háta elérte az ágyat üvölteni kezdett. De most már kézben is üvölt, semmi sem jó! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szeretném, ha az ágyában aludna el, de az egyáltalán nem működik, pedig látom, hogy álmos, viszont a karom már leszakad, nem bírom el a súlyát!2008. aug. 20. 14:49
1/4 anonim válasza:
Nekünk a hasonfekvés vált be, amikor látom, hogy a karomban már egy kicsit elbóbiskolt, akkor hasra fektetem a kiságyba és simogatom a hátát. Persze néha így is felébred és újra fel kell venni, de általában beválik.
6 hetes kisfiú anyukája
2/4 anonim válasza:
Amikor kicsi volt a babám nekem az vált be,ha vékony takaróba pólyáltam,hogy biztonságban érezze magát.Most(8 hó) lefektetem magam mellé az ágyunkra,suttogok neki,kap 1 textil pelust gyűrögetni vagy az ujjamat szorongatja és ha elaludt becsempészem az ágyába, az oldalára fektetem.
3/4 anonim válasza:
nekem is a hasonalvás vált be, 3 hós koráig nem aludt el máshogy, de igy viszont magától is, én szoktam a kezéhez , mikor hason aludt alá terítettem egy pólót ami már volt rajtam, és igy semmi gond nem volt
4/4 anonim válasza:
Nekünk eddig a póly avált be,de már kiforog belőle-amúgy ugyan ez a helyzet nálunk is,amint a kiságyba berakom ,max egy fél óra s már pislog majd sír s tudja kiveszem,mert nem hagyom,hogy újra belelovallja magát a sírásba.Amúgy most beraktam egy polár takarót neki és így nem olyan hideg a kiságy,meg egy vékonyabbal körbe takarom-a biztonságérzet miatt,de van,hogy csak apa hasán alszik el.6hetesek vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!