Esti evés után hogyan lehetne könnyen "álomba ringatni" a babát?
Hány órakor eszik, fürdik és mikor próbáljátok altatni?
Mi úgy csináltuk, hogy nem hagytam, hogy elaludjon evés közben, hanem mikor félálomban volt, akkor tettem be az ágyba. Ott pedig simogattam, dúdoltam neki halkan, míg el nem aludt. Ez általában megnyugtatta.
infacolt használj.
ha elaludt a cicin akkor várj még 20 percet, akkor kerül mély álomba és csak utána tedd be a kiságyba
talán előre kéne hozni a fürdés, fektetést ha már nem bírja a törcsit se, nem? :)
Nekem úgy tűnik tipikus hasfájási procedúra.Nálunk is ez volt és semmi nem segített :(
Türelem és sok torna.Tudom,hogy nem a legjobb megoldás,de nálunk úgy múltak el az állandó éjszakai kelések,hogy a kicsi velem alszik.Azóta nem csak Ő,hanem mi is végigalusszuk az éjszakát.
Na, nekünk meg pont az ellenkezője vált be, mint az utolsónak!
Nagyon-nagyon hasfájós volt a kislányom, nekünk az alábbi vált be:
- tényleg legyetek türelemmel mert ahogy betölti a 3. hónapot a hasfájást mintha elfújták volna!
- hasra tedd le aludni, akkor nem fáj a pocikjuk, az én kislányom utálta a hason fekvést de most már csak úgy hajlandó aludni
- én a babámmal aludtam az első naptól fogva, de nagyon nyugtalanul aludt, folyton ébredt cicizni, már a kimerülés határán voltam, amikor nemrég fogtam magam és visszaköltöztem a férjemhez és láss csodát, mióta egyedül alszik a kis szobájában a kiságyában azóta 10-12 órákat alszik éjszaka úgy, hogy EGYSZER SEM ébred fel! Átalussza az éjszakát mint az álom!
- én este szinte csak az adamo hintában tudom elaltatni, nálunk ez nagyon bevált, cicizés után ha még ébren van vagy tekereg akkor berakom a hintába, dúdolok neki és hamar elalszik
a kislányom most 4 hónapos
Bocsi kedves utolsó válaszoló,de én megcáfolnám,hogy 3.hónapot betölti és mintha elfujták volna:(Nálunk majdnem 5 hós volt a pici mire elmúlt.
Kedves kérdező!
Nálunk du 5-től kb hajnal 4ig ment az üvöltés:(annyira hasfájós volt a lányom.Nekünk csak a Papaverines csepp vált be.+nospa kúp.Mióta ezeket kapta,(persze nem minden nap csak ha muszály volt)azóta átalussza az éjszakát.na meg persze rengeteget tornáztattam.Tudom sokan nem akarják gyógyszerekkel tömni a picit,de gondoljatok csak bele ha nekünk fáj valami mi is bevesszük azt a gyógyszert,akkor a piciket miért hagynánk szenvedni?
Nekem a doki azt mondta,hogy ha fáj valami a babának azt enyhíteni kell,ha nincs más megoldás akkor gyógyszerrel.
08:54-es vagyok
nekünk a papavernies csepp sem és a kúp sem ért SEMMIT! Nálunk csak az idő gyógyította meg a hasfájást. Ami segített az a hason altatás volt és a szélcsövezés igény szerint. Semmi más.
De minden gyerek más, ha valaki itt ír valamit az nem biztos, hogy nálatok is beválik. Ki kell próbálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!