Mi segíthet, ha a baba hasfájós? Infacol nem igazán vált be.1hetes a babám.
Szia!
Az én kislányomnak sajnos semmi semv vált be. Mindent kipróbáltunk: Infacol, Espumisan, Gripe Water, Sab simplex, papaverines cseppek, aloe vera, melegítés, kólikatartás, homeós bogyók, stb. 10 naposan kezdődött, mindenhová elvittem, az orvosok sem tudtak rajta segíteni azt mondták, kb 6 hónapos korára fog elmúlni. ebbe én nem nyugodtam bele, s 10 hetesen elvittem babamasszázsra, s onnanstól kezdve EGYSZERSEM fájt a hasa, vidám mosolygós baba. Ma 5 hónpos, s csak hírből ismerjük a hasfájást.
Csak azt bánom, hogy 10 napos és 10 hetes kora között szenvedett, s nem vittem el előbb masszázsra.
Azóta csak azt tanácsolom, hogy aki megteheti vigye el masszázsra a picit.
Szia!
Tudom,hogy ma már nem divat a pólya,de pólyás ismerősünk kisfia nem volt hasfájós.
Vagy szerintem jó egy vastagabb pléd is,amibe jól becsavarod.
(amikor megszületett a babám én is bebugyoláltam plédbe pár napig,amíg egy ágyban aludtunk,amikor betettem a kiságyba,már nem bugyoláltam be,akkor kezdődött a hasfájós időszakunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!