Ebben az esetben, lehet egy baba hasfájós? (többi lent)
Hasfájás jelei: akkor is sír ha felveszed, bevörösödik az arca, rúgdos a lábaival, hason fekve nyomja fel a popóját.
És sír, sír, sír...
Van, hogy kiveszem a kiságyból és magam mellé fektetem, a cumit a szájába adom és nem nyugszik meg, sőt van amikor a kezemben is időbe tellik. De, mondjuk ez nagyon ritka, inkább ébredés után üvőlt, mint egy sakál, akkor viszont sehogy sem lehet megnyugtatni egészen addig, amig nem kap enni. Sajnos, már nem tudok szoptatni, napról-napra kevesebb a tejem és ő már nem is hajlandó elfogadni a cicim, mert holnaphoz 1 hete, hogy cumisüvegből kell etetnem és kb. hétfő óta üvölt, ha oda próbálom rakni. igy csak a kevéske lefejt tejet tudom még adni neki.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Ez a cumizavar
és szopási sztrájk (lesz belőle hamarosan).
Ha szeretnéd, még megpróbálhatod visszafordítani, de nem olyan egyszerű és sajnos kétesélyes.
Én mondjuk biztosan tennék egy próbát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!