Normális, hogy egy 4 hetes baba végigordít 4 órahosszát? Igaz, hasfájós, de amint kimerülne és elalszik, felriad és újrakezdi.
Figyelt kérdés
2011. júl. 5. 12:41
1/12 anonim válasza:
Szia!
Hasonló cipőben jártunk.
Mennyiket eszik Babád?
Üdv.: L.
2/12 A kérdező kommentje:
80-120 g között szopik.
2011. júl. 5. 12:48
3/12 anonim válasza:
Az én két gyerekem együtt 8 év alatt nem sírt ennyit összesen, szerintem kicsit sem normális.
Valami baja van.
Én hiszem, ok nélkül egy percet sem sír a baba. Úgyhogy ha 4 órát üvölt akkor komoly baja lehet.
De te vagy az anyja, neked kell rájönnöd és megoldani.
4/12 A kérdező kommentje:
Már orvosnál is voltunk.Elvileg nincs "baja". Mármint egészségileg.
2011. júl. 5. 12:51
6/12 A kérdező kommentje:
Lefejt tejet próbáltam még adni, hátha nincs türelme kiszívni a tej végét, és éhes, de 10ml után kiköpi a cumisüveget, úgyhogy szerintem elég a tej.
2011. júl. 5. 12:53
7/12 A kérdező kommentje:
Közvetlen szoptatás után bebódul, meg látszik rajta, hogy tele van, de felriad és keződik a tortúra...
2011. júl. 5. 12:55
9/12 A kérdező kommentje:
igen, minden ok
2011. júl. 5. 12:57
10/12 anonim válasza:
hogy próbálod nyugtatni? 4 óra sírás nagyon sok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!