Mi segíthet, ha a baba hasfájós? Infacol nem igazán vált be.1hetes a babám.
Szia!
Sajnos a mi babánk is hasfájós volt.Azt a vasárnapot sosem felejtem el, amikor kezdődött:( Kipróbáltunk elég sok mindent. Melegen tartottuk a pociját, mi espumizán cseppeket adtunk neki, maszíroztuk.Egyedül akkor maradtt csendben amikor hason tartottuk a karunkban és úgy ringattuk-hintáztattuk. Szőrnyű hosszúak voltak így a napok-hetek-hónapok. Együtt érzek veled! Ellenben egyik csütörtöki napon, egyszerre csak csend...nincs folyamatos órdítás! Ez kb:2.5 hós korára szünt meg. Sok kitartást kívánok! Utálatos szerintem ezt hallani, de ki kell birni amíg vége nem lesz.
De eljön a vége és egy kedves szép babát tartasz majd a kezedben:)
Szia!nálunk az vált be,hogy én iszom a köményes teát!De ha elkezded inni,akkor is kb két nap mire átjut a pelusig!én úgy szoktam h este mikor elaészik(8-9)kifejem mindkét cicim,és utána iszok 3 decit)majd 2-3 között kel és akkor is mind a két cicim evés után kifejem és akkor is iszom 3 decit!Nálunk is hat,de hál isten náluk is!
Remélem nektek is segít!
mi már 9 hetesek vagyunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!