Vannak itt olyan anyukák akik esetleg pánikbetegek, depressziósak, vagy valamilyen speciális fóbiájuk van? Szednek rá gyógyszert?
Kicsit kusza lett a kérdés.Mit szerettél volna kérdezni konkrétan?
Mi az ami változott a szülés után?
De mi a baj?
Mármint mit érzel ami miatt a gyógyszer kellene?
Szoptatsz?
Mert ha igen akkor első körben a citromfű teát ajánlanám napi 3x,majd csökkenteni 2-re majd 1-re és észre sem veszed,hogy már nem is iszod.
Nekem terhesség alatt volt konkrétan halálfélelmem és rettenetes szorongásom volt és nagyon sokat segített.
A titka az volt,hogy előre elkészítettem és megittam mikor már éreztem,hogy kell.Mert ha már "későn" készítettem akkor már az elkészítéshez sem volt kedvem.
Én megéltem a poklot de elmentem terápiára kaptam gyógyszert is és helyrejöttem.
Először nyugtató amíg az antidepi fel nem épült mellette egyéni és csoportos terápia (Kognitív)
Ha idejében elkezded kezeltetni a bajt és ha a pszichiáter úgy látja lehet, hogy fél év múlva csak egy rossz álomnak tűnik majd az egész!
Kitartás! Egyébként van egy rendelés a belvárosban ami kifejezetten ilyen anyukáknak van. Ha érdekel leírom privben az én történetemet de nem akarok nyomulni...
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!