Kakinál egyértelmű, de pisinél? Benyúl az ember, hogy mennyire ázott át vagy fixen bizonyos időközönként cserélitek?
Pl. egy újszülöttnél, aki 3 óránként eszik, milyen gyakran cseréltétek?
2015. jan. 12. 16:59
1/10 A kérdező kommentje:
Nem átázást akartam írni, hanem, h benyúltok, h mennyire nedves a pelus?
2015. jan. 12. 17:00
2/10 anonim válasza:
én meg szoktam fogdosni :) ha nagynak érzem a pelust cserélem. kisfiam van, tehát ha cserére szorul a pelus akkor elől látványosan dagadt a pelus.
nekem kicsit bizar a belenyulok a pelusban hátha találok valamit :) a nővérem kérdezte hogy szoktam megnézni hogy kakis e a fiam, mert hogy anyukánk úgy nézte meg hogy benyúlt a pelusba azt van kakiba nyúlt vagy szerencséje volt :)
2015. jan. 12. 17:04
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi :)
Azért kakinál a szagok egyértelműek szerintem :D Vagy nem? :D
2015. jan. 12. 17:08
4/10 anonim válasza:
nem nyúltam be soha a pelusba, eleve nem fért be a kezem, vagy ha igen, akkor nem jól tettem fel a pelust és kifolyt a pisi ;)
míg pici volt, minden evés után cseréltem neki, tehát kb 3 óránként.
utána kívüljön megfogtam, ha volt nagy "puttony" akkor cseréltem. könnyű egyébként észrevenni mert megdagad a pelus
2015. jan. 12. 17:36
5/10 anonim válasza:
újszülött fiamnál 3 óránként cseréltem mert evés után mindig kakilt így könnyebb volt eldönteni :) most 5 hós lesz és megtapogatom kívülről és ha úgy érzem hogy tele van cserélem. de van amikor belenézek rendesen mert van hogy a pukival jön egy kis kaki is amit nem mindig lehet érezni ha oldalról belenézek.A.
2015. jan. 12. 17:36
6/10 anonim válasza:
Látszik, ha nagy a pelus akkor ki kell cserlni, érődik is ahogy megfogod, hogy van e benne.
2015. jan. 12. 17:43
7/10 anonim válasza:
1. vagyok. kakinál általában egyértelmű. de van hogy olyan büdöset pukizik hogy az egész szobában érezni. tehát mielőtt viszem tisztába rakni kaki gyanúja miatt előtte bekukkantok a pelusba nehogy fölöslegesen cseréljek, mert ha már lecsatolom róla nem szoktam visszatenni.
2015. jan. 12. 17:51
8/10 anonim válasza:
A fiam 1 éves. Minden evés előtt csere, illetve pluszbsn ha kakis. Nagyon sokat iszik ezért sokat is pisil.
2015. jan. 12. 19:22
9/10 anonim válasza:
mikor picike, újszülött volt 3 nagyon gyakran cseréltem. aztán kb 4 hónapos volt, akkor álltunk be arra hogy reggel felkeléskor fél8 8 kor, aztán 10 kor mert akkor az udvaron aludt, ebéd és utána csere, majd 3 elött mert 3 kor szintén aludt. ürdésigmár nem cseréltünk pelust 7 kor fürdettem. és hajnalba kb 2 kor cseréltem újra mert mindig akkor kakilt!:) mi igy cseréltük a pelust:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!