Kb milyen időközönként kell pelust cserélni ha csak pisis?
Étkezés előtt szoktam cserélni, de mindig, ha pisis ha kakis.
Az étkezés nem katonás menetrend szerint zajlik nálunk.
4 hónapos bébink kedve szerint 4-6 óránként kér enni, de tápszert.
Én az étkezések között cserélem. Nem szoktam nézni, hogy mennyi van benne, mert úgyis mindig van benne valamennyi pisi. 5 hós most, evés után kicsit játszik és akkor cserélem, akkor már nem jön neki vissza a kaja. Étkezés előtt sokszor már türelmetlen, nekem meg a tápszert kell készítenem, szóval nálunk így alakult ki.
Még az elején, étkezés előtt cseréltem, de akkor is volt, hogy nagy sírás volt az éhség miatt. Az első pár hónapban mindig volt kaki is, de majd belejössz Te is gyorsan.
Amíg volt kaki éjjel is, kicseréletem pelust. Aztán amikor már nem volt, akkor a pisi miatt már nem cserélem, nem akarom felébreszteni teljesen. A mai napig éjjel még 2-szer eszik, de csukott szemmel. A fürdésnél kap ugye tiszta pelust, utána csak reggel cseréljük, 5-6 körül kel a kisfiam.
Nálunk a kórházban 3 óránként hozták szopizni, itthon már 2 óránként evett igény szerint.
A kórházban a csecsemősök pelusozták minden étkezés előtt, már úgy vitték ki a babákat. Nálunk mérni be kellett vinni, ha kint volt, úgyhogy akkor étkezés előtt pelus csere volt, majd mérés, úgy vittem vissza a szobánkba és szopi, majd mérés újra, hogy mennyit szopizott, nem volt neki elég a tejem, így kapott pótlást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!