Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kb milyen időközönként kell...

Kb milyen időközönként kell pelust cserélni ha csak pisis?

Figyelt kérdés
első baba lesz,és nem nagyon tudom,nem akarom hogy a "pisiben ázzon",de azt se szeretném majd hogy "pazaroljam"a pelust.Hogy tudom majd megállapítani hogy mikor cseréljem?(ha csak pisis)Gondolom ha már nagyon sok van benne,akkor nehéz is,meg nyűgös a baba...Köszi ha válaszoltok!(34h)
2010. júl. 4. 20:08
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
értem:)
2010. júl. 4. 20:58
 12/15 anonim ***** válasza:
A fentieken kivül még azért evés előtt, mert a legtöbb babaevés után büfizik és aészik. Ezért is nem szerencsés utána.
2010. júl. 4. 22:01
 13/15 A kérdező kommentje:
így már értem hogy leírtátok,köszönöm:)
2010. júl. 4. 22:07
 14/15 anonim ***** válasza:

Az én babám viszont mindig pakolt a gatyába evés után (az első néhány hétben), úgyhogy én nagyon gyorsan rászoktam arra, hogy evés után pelenkázok. Először én is kaja előtt cseréltem.

Neked is majd ki kell tapasztalnod, hogy a Te babádnak hogy jobb. Lehet, hogy nem fog rögtön evés után kakilni, akkor tényleg jobb evés előtt, de ha úgy alakulnak a szokásai, mint az én fiamnak, akkor felesleges evés előtt pelust cserélni... :)

2010. júl. 4. 23:33
 15/15 anonim ***** válasza:
Nálunk az a módszer vált be, hogy megetettem a babát, majd telerakta a pelust, azt kicseréltem és visszatettem cicire. Soha nem bukott vissza semmit, a pelenkacsere után pedig még jóízűen szopizott. Így nem állt a kakiban sosem, nem is pirosodott ki a popója.
2010. júl. 5. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!