Elvinnéd /vitted Dévény tornára az egyébként egészséges gyerekedet? Esetleg megnézetnéd? Mi a véleményed a Dévényesekről?
Én mindenképpen megnézetem majd,biztos,ami biztos.Nálunk a doki nem nagyon foglalkozik azzal,ha lassú a mozgásfejlődés,azt mondják,hogy lusta.
A magam megnyugtatása miatt is én inkább elviszem.
Nem.
Hisz akkor a magad megnyugtatására miért "csak" a mozgásfejlődését vizsgáltatod?
Nem vesztesz semmit, a legtöbb dévényesnél a vizsgálat ingyenes, és ha korrekt, feleslegesen nem járat. Legalábbis a miénk ilyen.
Kislányomnál már születése után voltak jelek, amik problémára utaltak. Két hónapos korában a kórházi kontrollon javasolta a neonatolóus, és a gyógytornász.
Nemrég született a testvére, ha már úgyis járunk a nagyobbik lányommal, megnézetem a picúrt is.
A dévény egyébként a kötött izomzatú gyerekeknél lehet fájdalmas, kellemetlen, viszont hatásos. A laza, tónustalan babáknál nem fájdalmas, csak a macerálást nem bírják.
Köszönöm a válaszokat!
Nem csak Dévényeshez vittem,hanem neurológushoz is.Sőt,gasztrora is menni kellett a gyomra miatt :-(
Neurológiai baja nincs,de a doki ajánlotta végül a tornát pár alkalommal.Mi ugyan "megelőztük" egy felméréssel,mert a Dévényeshez volt hamarabb időpont.Egyáltalán nem bánom,kiderült,hogy jó volt a megérzésem,kicsit feszes jobb oldalon a háta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!