Az első gyerek után megjött a kedvetek egy másikhoz?
Biztos sokan lefognak szólni, de nekem nem igazán jött meg a kedvem egy új babához. Kisfiam 11 hónapos tündéri, csendes rendes, talán túl jó kisbaba is.
De én már alig várom, hogy emberek közé menjek dolgozni. Veszélyeztetett terhes voltam, így már 18 hónapja vagyok itthon. Van még ezzel más is így?
Nekem a terhességgel nem volt gond, leszámítva, hogy sokat aggódtam. Aztán a szülés klasszul indult, végül hatalmas gátsebem lett, több hónapba telt, míg meggyógyult. Házasélet elég siralmas. Fiam egy örökmozgó, akaratos kisfickó, fél éves és születésétől kezdve ilyen. Amellett hogy imádjuk, reménykedünk hogy kistesó nyugisabb temperamentummal lesz megáldva, állítólag a tesók különböznek.
Összességében elment a kedvem mégegy gyerkőctől, de csak jó lenne neki egy tesó. Viszont fontos a férjem legalább annyira, és nem szeretném, hgy felörlődjön a kapcsolatunk.
Írgylem a nyugis a babásokat, akkor tuti nem gondolkoznék.
Na ez az, én mondtam a férjemnek, nem jár nekünk még egy ilyen nyugodt bébi.
Engem császároztak, magas vérnyomás miatt. Nem fájt egy kicsit sem, első nap itthon már én láttam el a fiam.
nekem nagyon megjött a kedvem a kistesóhoz, alig várom h a pocakomban lubickoljon:)))
gyönyörű, nyugodt terhességem volt, pedig a 6. héttől itthon voltam.
császárral született meg a kisfiam, mert 1 hét túlhordás után sem akart megszületni, 1 görcsöm sem volt. nagyon jól viseltem. és nekem sem volt segítségem, sőt azóta sincs a férjemen kívül, de ő csak hétvégén tud segíteni, mert reggeltől estig dologzik :(((
a babám életvidám, nyugodt, tele energiával
a 2. terhességem bizti más lesz, de én akkor is várom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!