Akinek van lehetősége az újszülött babáját külön saját babaszobában altatni az első perctől kezdve, az megtette?
Nem tudom eldönteni, hogy mi a jobb neki és nekünk. A hálószobánk és a babaszoba egymás mellett van. Tudnánk a hálóba is kiságyat tenni az én oldalam mellé. Úgy is terveztük, hogy pár hónapig velünk alszik, utána költöztetjük külön. Nem rég elbizonytalanodtam, talán lehet, hogy mégis külön kellene tenni, hogy legalább az egyikünk tudjon aludni éjszakánként. Légzésfigyelőnk és bébiőrünk van, az nem jelentene gondot és ha szükséges a babaszobában is van lehetőség nekem aludni.
Szeretném megtudni, hogy nálatok mi vált be, a mellette és az ellenérveket őszintén hallani.
Szép nagy szobánk van.
Így a baba velünk egy szobában, de külön ágyikóban alszik, ez nem is volt kérdéses. Hétvégi kedvezmény, hogy reggeli (6 óra) etetés után közénk vesszük a nagyágyba, és pihizünk, játszunk úgy 8-ig.
Eszemben sem volt, hogy külön szoba, pedig megtehetnénk, van egy gyerekszobánk, bár most inkább amolyan lerakat :)
Én is így nőttem fel, ovis koromig a szülőkkel egy szobában. Semmi kivetnivalót nem találunk benne, hogy a mi babánk is maradjon 1 éves koráig, vagy ha igényli tovább.
Tudom a mai modern világban maradi szemlélet lehet és valszeg le is pontoznak miatta, de én szeretem hallani ahogy motoszkál, és apa hangosabban horkol :D Abszolút egyikünket sem zavar a baba.
Szia!
Én is első perctől ott altattam a kisfiamat.
2 hétig vele aludtam,addigra már átállt a 3 óránkénti evésre.
Utána a bátyus visszament a helyére(2 hétig ő aludt apával),első nyöszörgésre szaladtam érte:)
elso ket hetben mi aludtunk az o szobajaban :)))
utana mentunk a sajat halonkban. Azota o is atalussza az ejszakat, nem zavarjuk, csend van, minket se "zavar".
egymas mellett van a ket szoba. van bebior-legzesfigyelo. a bebior nem is megy,mert nyitott ajtokkal alapbol meghallom es pattanok. mar lassan 1 eves.. semmi gond nem volt. en ugy oldottam meg a nappali alvasokat,h mindig felhoztam aludni,mert lattam,h sokkal jobban alszik a megszokot kisagyban es sotetben,mint lent a foldszinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!