Fiu nevekben tudnátok tanácsot adni?
Kozma Domonkos és Kozma Jeromos
:)
Gratulálok a kisfiukhoz! :)
Hm. Tehát "Kozma ikrek" születnek hamarosan.
Én a Dominik-ot nem szeretem, eddig akikkel találkoztam és e keresztnevet viselték, eléggé negatív viselkedésmintát láttam tőlük, pedig nem egy helyen járok-kelek az országban.
Ami viszont meglepett, hogy a Mátyást és a Barnabást mennyien említették. Én nem szeretném ideömleszteni az utónévkönyv valamennyi nevét, inkább arra lennék kíváncsi, hogy...
- Vallásosak vagytok-e, tehát szeretnétek olyan nevet adni születendő fiaitoknak, amelyeknek van védőszentje is?
- Mennyire legyenek hasonlatosak a nevek?
(Célzok itt arra, hogy...
...hogy a monogrammjuk legyen azonos kezdőbetűjű, pl: K. K.?)
...hogy a keresztneveik kezdőbetűi egyezzenek, pl: Kálmán és Krisztián?)
...vagy hogy hangzásilag mennyire legyenek hasonlóak (kiejtésre)? Pl: az iménti Domonkos és Jeromos (-os végűek), ill. az előbbi példa (-án végűek) sztem kifejezetten jó példák erre.)
A döntésről majd beszámolsz itt is? :)
Nem vagyok tolakodó, ha megkérdezem, hogy hány éves vagy és hányadik hetes és kb. mikorra írtak ki? Első gyerekek lesznek, vagy már azért van aki még pluszban várja őket? :)
(#15-ös voltam)
A férjed tudja, hogy a Dominik az exed neve és mégis akarja??
Szép neveket választottatok.
Nekem a Botond - Boti és Noel - Nonó tetszene a legjobban.
Gratulálok a kicsikhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!