Hogyan csináljam hogy végre aludjon napközben? Tanácsot szeretnék?
nekünk ugyan ez volt. most 3 honapos, most kezd beállni az alvása napkozben 2 orara, ennel tobbet nem hajlando. par hetesen volt, hogy egyaltalan nem aludt napkozben, a hasfajast 8 hetesen nőtte ki, onnantól legalább éjjel jól aludt. a ringatas 10. héttől kezdett bevalni, a cumit nem fogadta el a babakocsiba orditott. az áttörést az ujjszopas hozta meg amivel is egyedul elalszik az àgyában, kb 14 hetes kora ota
amikor annyi idős volt mmint a te babád, cicin altattam mert mashogy nem ment. olbe vettem a szoptato parnan, fogtam egy konyvet es mozdulatlan ultem vele egy orat...igy kb napi 3-4*30 perceket aludt. ha szerencsem volt le tudtam tenni szopoparnaval egyutt az agyamra es akkor azon kicsit tovabb aludrlt.
figyelj a lelegzetvetelere: amikor egyenletesse valik es 2 percig meg se hallani hogy lelegzik: na az a melyalvas. akkor tudod letenni anelkul hogy felebredjen. de ehhez 20-30 perc ringatas kell. nekem sose jott be.
Kitartás, az én babám is ilyen, én már dokihoz is elvittem, de annyit tudott mondani, hogy ő ilyen baba, örüljek, hogy éjjel alszik.
Most 4,5 hónapos és annyira sikerült növelni, hogy napközben 4x30 percet alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!