Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitöl van az hogy három...

Mitöl van az hogy három hónapos babám sokat csuklik napközben, és mit csináljak hogy az esti orákba ne aludjon el mert alszik egy két orát és utána tiz fél tizen egyig fentvan hogy csináljam hogy nyolckor aludjon este?

Figyelt kérdés
2009. dec. 8. 20:56
 1/5 anonim ***** válasza:

a csuklás normális,

az alvás: próbáld húzni neki, pl. 5 után ne engedd aludni, ha megoldható. játszatok és mikor látod, h fáradt, akkor fürdés, hami és tente:)

2009. dec. 8. 21:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

A csuklás náluk nem probléma.Én szoktam egy kis teát adni neki, ha már régóta csinálja.Amúgy nem lenne rá szükség.

Nem lehet, hogy napközben túl sokat alszik? Evések között az enyém fél-háromnegyed órát alszik, délután a séta alatt pedig két órát fél ötig, utána pedig nem engedem aludni 7-ig.Aztán jön a fürcsi, kaja, fél óra játék, és teljesen beájul reggelig.

2009. dec. 8. 21:16
 3/5 anonim válasza:

Általában a pici csecsemők sokat csuklanak.

Ennek több oka lehet, előfordul, hogy fázik. De gyakran van, hogy evés után, büfizés után csuklik. Ilyenkor átmeneti megoldás lehet, ha egy - két kortyot még iszik a tej vagy tápszer - ből, na de ezután is fel kell tartani büfiztetni, és újra kezdődhet a csuklás.

A babákat kevésbé zavarja, mint a szülőt. Nagyon rossz hallgatni. Ha a babát is zavarja már, akkor elkezd sírni, ezáltal vesz egy nagy levegőt és a csuklás abbamarad.

tehát igazán nincs teendőd, hagyni kell, amig kicsit sír. ha meg őt nem zavarja, akkor egyszer csak eláll.

Amennyiben az a csuklás állandósul, több órán keresztül tart, akkor mutasd meg a gyermekorvosnak.

2009. dec. 8. 21:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Az alvást elcsúsztathatod úgy is, hogy később fürdeted a babádat. Az én fiam fél8-kor fürdik, eszik, és 9- fél 10 körül elalszik.
2009. dec. 9. 09:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Így jártunk mi is.Én ilyenkor egy fél óra után felébresztettem, de tiszta nyűg volt. Egyszer aztán elmentünk az esti órákban barátokhoz,ahol egyhuzamban többet volt fenn,mint szokott,és így kitolódott a lefekvés.A kocsiban elaludt, de otthon felébresztettem,megfürdettem,és így már nyolc óra volt. Azóta működik, este már csak egy félórát alszik.A csuklás valószínű a bukás mitt van,félrenyeli,itas vele teát,báraz enyém nem fogadja el ha nem éhes,ha iszik elmúlik.
2009. dec. 9. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!