Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sírós babák anyukái nektek mi...

Sírós babák anyukái nektek mi volt a sírás oka?

Figyelt kérdés
Most 3 hónapos a kislányom, és szinte minden nappalt végig üvölt. Sír ha éhes, ha evett ha álmos, szinte egész nap. csak ölben jó neki. Már tápszert is váltottunk, járunk orvoshoz is.
2015. jan. 8. 14:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem 6 hetesen csinálta azt, hogy megállás nélkül üvöltött 1-2 napig. A védőnő azt mondta, csak hasfájós. A gyerekorvos irt fel valami puffadást gátlót neki. Aztán hirtelen felment a láza. Akkor már nem érdekelt semmi, vittem az ügyeletre. Kiderült, hogy vesemedence gyulladása van és azonnal kötötték is be neki a branült, amibe nyomatták az antibiotikumot. Szörnyű volt! Aztán jött a ráadás, kiderült, hogy veleszületett vese fejlődési rendellenessége van és az okozta a gyulladást is. Hány óránként eteted tápszerrel? Betartod a mennyiséget nála? Anyatejjel ellentétben sajnos a tápszerrel túl lehet etetni a babákat, nem véletlen van megadva a dobozon is, hogy adott korban mennyit ehet és milyen időközönként a gyerek. Sajnos én nem vettem figyelembe, ha sírt, rögtön tápot adtam neki és emiatt túletettem. Ez volt a másik ok, amiért sírt a babám.
2015. jan. 8. 14:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Lányom naponta tizenórákat sírt végig. Én meg mindig megkaptam, hogy ne aggódjak, csak hasfájós, és különben is érzékeny vagyok, biztos miattam sír a baba.

Aztán egy rendes doki kivizsgálta, és kiderült refluxos. De ez már 4 hónapos korában derült ki. Addig csak sírt és sírt, én meg hiába cipeltem dokikhoz...

Aztán vègre kapott kezelést, és minden jobb lett. Bár a refluxot ki kellett nőnie, úgyhogy elég sírós maradt kb. 7-8 hónapos koráig...

2015. jan. 8. 15:01
 3/6 anonim ***** válasza:

Bocsánat, hogy belekotyogok. Nekem az jutott eszembe, hogy Te magad hogy érzed magad? Gondolom, nem könnyű egy egész nappal síró kisbaba mellett, de ezt leszámítva minden rendben lelkileg? Kapcsolatotok apával hogy alakul? Várt baba volt?

Vagy más: hol van napközben? Nem lehet, hogy unja már a környezetét? Játszószőnyegen szoktál vele játszani /foglalkozni?

Ajánlom a csoportos babatornát, nagyon szokták szeretni a kicsik.

Miért jártok orvoshoz?

(Bár én összeteszem a két kezem, a fél éves kisfiam tényleg ritkán sír/sírt.)

2015. jan. 8. 15:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem is sírós volt. Most tört meg 4 napja, kopogjam le.

Ha leraksz elé játékot, nem fogja meg? Ha elkezdi megfogni, könnyebb lesz. Most még érdekli a világ, nem tud mást csinálni, ölben szeret lenni

2015. jan. 8. 15:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálunk akkor volt semmi nem jó, mindenből bőgés, amikor melege volt. Nem tudott elaludni és álmosan enni sem igazán és konstans bömbölés ment. Szerencsére nem az elején, így rájöttem mi a baja, mert tavasszal született, nem volt sírós, 19-20 fokban aludt, aztán minden borult és a fogzásra fogtuk, de fürdés előtt, után, pelenkázáskor pl sosem sírt, amikro ruha nélkül volt és így rájöttem, hogy a gyerek nem bírja a beöltöztetést meg a meleget. Most is ez van amúgy, kandalló mellett voltunk két hétig, kb. 24-25 fok volt és nem lehetett bírni vele. Itthon 18 fok van, alszik békésen. Most 10 hónapos.
2015. jan. 8. 21:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt. Az etetéssel kapcsolatban nincs túletetve, mert még kevesebbet is eszik mint amennyit javasolnak a korának megfelelően. Tervezett, várt baba, apukával is minden rendben, és második gyermekünk, a fiam most lesz 6 éves májusban. Voltunk hasi uh-n mert vesetágulata van, meg hogy sokat sírt, de mindent rendben találtak. Most tápszerből is aminosavast kap ami allergiásoknak van. Más sok minden kipróbáltam, sehogyan sem jó neki. Nagyon tanácstalan vagyok :(
2015. jan. 8. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!