Anyukák! Normális ez?
Azért sír mert fáj a hasa a túletetéstől. Egy 6 hetes gyereknek brutálisan nagy mennyiség a 130 ml tápszer ráadásul úgy hogy még a 3 órát sem várod ki két etetés között (tudom mi is átmentünk ezen, a lányom most 4 hónspos de csak 120 ml-t eszik 4 óránként!).
A babák nem csak azért sírnak mert éhesek. A cumizás számukra minden esetben megnyugtatás még akkor is ha ennek az a következménye, hogy rosszul lesznek tőle.
Te vagy a felnőtt neked kell tudod mi a jó és nem mindenre azt a megoldást választani hogy rögtön tápszert kapjon.
Vedd vissza az adagját 90-re, tartsátok a 3 óránkénti etetéseket (esetleg megpróbálhatjátok a coliefet vagy a lactase comfortot ez utóbbi nálunk teljesen elmulasztotta a hasfájást, a gyerekorvos receptre fel tudja írni).
Szerintem nem olyan brutális az a 130 ml,hiszen a Milumil dobozán is ez van feltüntetve. 4 hetes korig javasol 100 ml-t, utána 130-at.
Amúgy szerintem is a hasa fáj.
Nálunk az első 6-7 hét volt nagyon nehéz. Nagyon fájt a hasa, de én semmilyen plusz gyógyszerrel nem próbálkoztam. Bár a Fiam anyatejet kapott főként, és kiegészítésnek tápszert, a saját táplálkozásomra figyeltem nagyon.
A Milumil szerintem nagyon jó, nekünk a Beba nem vált be, attól még rosszabb volt a helyzet.
Fiam is nagyon hasfájós volt, ami segített neki, az az, hogy vagy a vállamra tettem, és ott altattam, én meg persze nem:), de hát ez is az anyasághoz tartozik, vagy ami még segített, hogy felemeltük a kis lábait, és ráztuk neki rendesen. :) Azt nagyon szerette, és mindig abbamaradt a sírás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!