Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Friss anyukák férjeiteket/páro...

Friss anyukák férjeiteket/párotokat megviseli lelkileg, hogy ők lettek az egyedüli pénzkeresők?

Figyelt kérdés
Tudom, h erről (sem) igen beszélnek a férfiak...de észrevetttek vmi változást ebben a tekintetben a párotokon? Kicsit aggódom a páromért, h most akkora felelősség van rajta, h az én (nem kis) fizetésem kiesett és a válság is itt van a nyakunkon, h túlvállalja magát. Nem mer a munkahelyén kiállni dolgokért, nehogy kirúgják, sokkal többet tűr, mint eddig. Aggódom h elfojtja, frusztrálja a dolog.Ti hogy vagytok ezzel?
2010. febr. 5. 10:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem, semmi ilyesmit nem tapasztaltam.
2010. febr. 5. 10:12
 2/8 anonim ***** válasza:

Az én férjemre pozitívan hatott a megnövekedett felelősség. Jó az, ha egy családban a férfi férfi lehet, a nő meg nő.

Mondjuk biztos a munkahelye (több okból, amit most nem részletezek), és olyan szakmája van, amivel nem halnánk éhen sehol, legfeljebb elmennénk külföldre.

2010. febr. 5. 10:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Hmmm...szerintem ez a dolga. Nekünk meg az, hogy gondozzuk a gyereket, ellássuk az itthoni teendőket. Mi is sokszor túlvállaljuk magunkat, pl. amikor éjjel is 2 óránként kell felkelni a babához pedig az enyém már 1 éves elmúlt. Amióta megszületett nem aludtam egyben 6 órát. Nem sajnáltatásképpen mondom ezt de szerintem nem rosszabb a férfiaknak mint nekünk. Csak a mi munkánk sajnos nem olyan látványos és nem is becsülik meg annyira.
2010. febr. 5. 10:14
 4/8 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Ja, és a felelősségünk nekünk sem kisebb, sőt!

2010. febr. 5. 10:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia! Valahogy nála is az van hogy nem mer kiállni dolgokért. De azt nem veszem észre hogy frusztrálná, sőt inkább ő bíztat hogy majd valamit kitalálunk hogy ne kelljen visszamennem 2 év után dolgozni /illetve hogy egyáltalán munkát keresnem mert nem hosszabbítottak szerződést a terhességem miatt/ és pont hogy én görcsölök ezen többet, főleg most hogy lassan 1 éves a lányunk. Én a helyedben megpróbálnék többet beszélgetni vele erről, néha felhozni hogy hogyan érzi és bíztatnod kellene valamivel, hogy ha minden cérna szakad vissza tudsz menni dolgozni ? e miatt ne aggódjon.
2010. febr. 5. 10:15
 6/8 anonim ***** válasza:
nem, inkább engem visel meg.
2010. febr. 5. 10:18
 7/8 anonim ***** válasza:
nem viseli meg, a kasszát eddig is ő kezelte, most annyi a változás, hogy kevesebb pénz megy rá (a gyed az eddigi fizum kb 1/3-a). de hála a Jóistennek eddig sem kenyérre kellett az én fizum. legalábbis nem mondja, hogy zavarná...még 4 hónap van a gyedből, aztán úgyis visszamegyek dolgozni.
2010. febr. 5. 12:04
 8/8 anonim ***** válasza:
inkább engem zavar, hogy csak a gyest kapok, míg mikor volt fizum azért jóval több volt. tudtam ruhákat venni, fodrászhoz járni, ... nagyon hamar elmegy a gyes és utálom hónap fele sem telt el és már hozzá kell nyúlni a keresetéhez, régen nem kellett. oké közös a kassza meg minden de akkor is szar... engem frusztrál, őt nem .
2010. febr. 5. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!