Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Avent márkáról mi a véleményetek?

Anyanaklenninehez kérdése:

Avent márkáról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2015. jan. 2. 23:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Minőségi. Ha megteheted, vedd azt.
2015. jan. 3. 00:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Baromi vacak én sajna bevásároltam belőle mindent és ment is a kukába. A szívó semmit nem szív le, a cumijukból nem lehet etetni mert ömlik belőle. Soha többet meg nem venném.
2015. jan. 3. 00:19
 3/7 anonim ***** válasza:

nekem bevalt a mellszivo - mindennap hasznalom, 5 honapja sikerrel, jo tudni, hogy van hozza egy gumi a tolcserre hogy kenyelmesebb legyen a cicinek. tobben irtak h azt nem hasznaljak mert nem sziv ugy, ezt en is tapasztaltam, de anelkul is tokeletes. avent cumisuvegeket sterilizalot szinten hasznalom, bevaltak.

a bimbovedoje nekem.nem.volt jo,.abbol.a.medela valt be.

2015. jan. 3. 00:26
 4/7 anonim ***** válasza:
nekem avent kézi mellszívóm van imádtam könnyű használni is meg jól szív, a kisfiamnak aventos cumit vettünk szereti én meg vagyok vele elégedve!
2015. jan. 3. 00:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem vált se a mellszívó, se a cumisüveg, se a cumijuk. Mam-ra tértem át. A fiam csak a mam-os cumit és cumisüveget fogadta el, az aventes mellszívóval pedig nem tudtam tejet fejni, ezért tértem át mam-os mellszívóra. De ez egyénenként változik. Lehet hogy a te babád, pont az aventes cumit, cumisüveget fogja szeretni. Ne vegyél az elején többet mint egy-egy darabot mindenből, így nem kell egy nagy készletet kidobnod, ha nem válna be. Én így csináltam. A mellszívóhoz adtak egy cumisüveget, így azt nem vettem. És cumiból is csak egyet vettem. Mivel nem fogadta el, a szívó pedig nem vált be, eladtam a mellszívót üveggel együtt, a cumit meg kidobtam. Nem volt olyan nagy veszteség, mintha bespájzoltam volna mindenféle pohárból, üvegből stb.
2015. jan. 3. 09:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Cumi, etetőcumi, mellszívó nem vált be. Az egyetlen, aminek hasznát veszem, az a 330 ml- es nagy üveg, abban viszek magunkkal vizet, ha megyünk valahová. Ja, és a Via poharak, ezeknek vettem még hasznát itatásnál és tárolásnál is.

Összegezve, nem éri meg az árát szerintem, nem olyan jók az Avent termékek, mint amilyen drágák.

Mellszívóból szrintem a Medela Swing a csúcs.

2015. jan. 3. 09:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem jók.Mi a cumisüveget is használtuk 3 hónapos koráig,utána váltottunk mam-osra,mert abból kaptam éppen akkor egyel nagyobbat,olyat,amibe 260 ml fér (az aventes nekünk csak a pici 125 ml-s volt)

A mellszívót a mai napig használom (kézi) napi 3x,tejleadó vagyok,szóval sokat "üzemel" a tejtárolókkal együtt.

A sterilizálója (mikrós) is teljesen megfelel,belefér a mam-os üveg is,minden.

2015. jan. 3. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!