Avent kézi mellszívót vettem. Van hozzá cumisüveg és tejtároló is. Hogy kell sterilizálnom?
A második babám születése előtt vettem egy mellszívót, aztán kifőztem, és ennyi. Soha nem használtam. Szóval ne kapkodd el. A lányom 8 hónapig csak szopizott, majd még 1.5 éves koráig szoptattam.
Ha nem muszáj , ne kezdj el fejni, mert időigényes, és macerás. Ha beindul a tej, akkor sportmelltartó, szűk top, alá textilpelus, az szépen felszívja a kicsorgó felesleges tejet. Pr hét után beáll a kereslet kínálat, és ritkábban fog csöpögni a tej. Ha valamiért nagyon feszül a melled, akkor vagy a babát kínáld meg, és kiszív egy kicsit, megkónnyebbul a mell, vagy kézzel fejj ki annyit, hogy ne feszüljön.
Bocs a kéretlen tanácsért, de hidd el, hogy pici baba mellett minden plusz munka felesleges. Nálunk 2 gyerekből egy sem használt cumisüveget, és így nem kellett elmosni, fertőtleníteni.....
A legegyszerűbb szoptatni, ha jó infóid vannak a szoptatásról, akkor viszonylag zökkenőmentes a dolog. Az első gyerekemnél későn indult be a tej, de gyakori mellretétellel, és a tápszer mellőzésével beindult, és 6 hónapig nem is kellett más neki. A második babámnál pedig már egy álom volt a szoptatás, és nem azért, mert szerencsés vagyok, hanem azért, mert volt tapasztalatom, nem paráztam, és mindent elolvastam, megtudakoltam a helyes szoptatásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!