Neked milyen mellszívód van, vagy volt? Igazából a márkára lennék kíváncsi és hogy mennyire vagy megelégedve vele? Mam, Tommee Tippee, és Avent között gondolkodom. (kézi)
Figyelt kérdés
Bármilyen jellegű tapasztalatot információt szívesen fogadok!2014. nov. 20. 21:38
1/14 anonim válasza:
A kézi Avent a legjobb barátnőm lett :)
2/14 anonim válasza:
Nekem tommee tippee volt. Elég nagy a mellem hát nem igazán volt jó, nem illeszkedett rendesen, na meg 3 hónap után tönkre ment benne vmi kis szelep de viszont külön nem lehet ilyeneket venni hozzá vagyis kukába került. Én nem igazán ajánlom. De sztem egy szakember seg8t a legtöbbet h a te melledhez melyik lenne jó. Én nem kértem véleményt mostmár nagyon sajnálom.
Amúgy nevelőanyumnak régi aventes volt neki nagyon szupi volt, és nem is ment tönkre pedig használtan vette.
3/14 anonim válasza:
Nekem avent kezi volt, a csuklom bedurrant kb 2 ml-be.
Szerintem megeri beruhazni az elektromosba. Tudom, nem olcso, de nekem minden penzt megert.
4/14 anonim válasza:
Avent kézit használtam, mindkét gyereknél, hónapokig, naponta többször. Nekem nagyon bevált, könnyen és gyorsan leszivta a tejet, birta a strapát.
5/14 anonim válasza:
Tommee Tippee volt, nem sokat használtam, nem nagyon tudtam fejni (a gyerek kiszívott mindent), de nem lett a kedvencem.
6/14 anonim válasza:
Nekem elektromos Avent volt.En Nagy hasznat vettem,nagyon sokat hasznaltam mivel alig volt tejem,rengeteget fejtem.igaz csak harom honapig hasznaltuk,csak addig tudtam fenntartani az egyebkent is pici mennyisegu tejem,de naponta 3-4x fejtem,semmi Baja nem lett,birta a strapat.:)
7/14 anonim válasza:
Avent kézi. gyorsan letudtam fejni a tejet, erős szívása volt. Ráadásul sok poharat és alkatrészt kaptunk hozzá, azért esett a választás erre.
8/14 anonim válasza:
Nalam a Tommie Tippie egy het utan a szekrenyben landolt,parom elment es hozott egy medelat.mindketto kezi de eg es fold a kulonbseg.nem hiaba volt ilyen a korhazban csak elektromosban.dupla annyi tej jott vele ki,es a hasznalata is sokkal jobb volt.
9/14 anonim válasza:
Én a Medela elektromos mellszívóra esküszöm. Már a második gyerkőcnél használom és szuper jó. Én nem szoptatok csak fejek, bírja a strapát. Van itthon Avent kézim, hát nekem egyáltalán nem jó, nem tudok vele fejni rendesen.
10/14 anonim válasza:
Avent kézi is illetve a gépi is tökéletes!A cumisüvegekkel is teljes mértékben meg vagyok elégedve!Mindenkinek ajánlom az Aventes termékeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!