Melyik márkát válasszam babakocsi ügyben: Bergon, Retrus, Pierre Cardin?
Figyelt kérdés
2008. aug. 18. 21:04
1/5 anonim válasza:
Nekem Hauck van,könnyű,a gyereknek és nekem is kényelmes,egyszerűen tolható és kezelhető.Ha boltban veszed próbálj ki többet is mielőtt vásárolsz.
2/5 anonim válasza:
Nekünk olyan van ami 0-3 éves korig jó. Pikolo a márkaneve. Könnyített váza van, ezért nem olyan nehéz, nekem beteg a gerincem és a csípőcsontom és nagyon jó, hogy nem olyan nehéz mint a többi, viszont stabil, van hozzá lábzsák, és hordozó is. A kerekei pedig bolygósíthatóak ami számunkra nagyon előnyös, mert kertvárosi részen lakunk panelban. Viszonylag kicsi a helyigénye könnyen elfér a kocsi csomagtartójában, a babának tágas és kényelmes és ha elfogadsz egy jó tanácsot bármilyet is veszel a tolókarnál figyelj oda, hogy az mindkét irányban mozgatható legyen. A mienk ilyen és szerintem ez nagyon fontos. Vettem még rá külön UV szűrős napernyőt az is hasznos, illetve univerzális szúnyoghálót. Remélem tudtam segíteni. 4 hónapos kislány anyukája.
3/5 anonim válasza:
Én is Hauck babakocsit fogok venni. Már ki is néztem, de még nem vettük meg. Nekem nagyon tetszik, könnyű és számomra megfelel minden kritériumnak amit felállítottam babakocsi ügyileg.:) És nem utolsó sorban nem is drága!
4/5 anonim válasza:
Én a Bergonra vagy a Retrusra szavazok. Attól függ hová kell. Nekem Retrus van és meg vagyok vele elégedve jó masszív de ha sokat utazol nehéz, és nehezen fér be a kocsiba. Inkább azt gondold át mikor és hová fogod használni.
5/5 anonim válasza:
NEkem bergon fix kerekes van ,utcán nagyon jó vele közlekedni,bkvra nem jó nehéz-16kilo,csak akkor vegyél ha nem kell lépcsőn menni,mi panelban lakunk de egyedül nem tudom levinni.Annyira nehéz,főleg ha megpakolod cuccal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!