Van itt olyan anyuka akinek a babájánál nem vált be a dévény-módszer? Mi volt a gond?
Nekünk is segített a módszer, de hallottam egy ismerősömtől, h egy Dévényis járt hozzájuk, kínozta a gyereket, utána meg kibökte, h nem is kell a fejlesztés, mert teljesen rendben van, de szívesen jön még...
Szóval itt is lehetnek ilyenek, jól meg kell nézni, h ki csinálja.
Egyébként nálunk is a 2. 3. alkalommal látszódott a fejlődés, a barátnőmék pont azért kérdeztek rá, h mi van, mert ott egy picit sem fejlődött jobban a kisfiú.
Én egy dévényes gyógytornász vagyok,úgyhogy csak pozitívan tudok nyilatkozni a témáról.
Nekem a lányomat is kellett kezelni,akit még a kolléganőm kezelt.
Most van egy 5 heteS kisfiam,akit szintén kEll,és saját magam fogom.
ÁRTANI NEM LEHET VELE,CSAK JÓ TAPASZTALATAIM VANNAK!!
A dévényes gyt vagyok.
Azt nem lehet megmondani,hogy mennyi alkalomra van szükség,de szerintem tényleg nagyon hatásos módszer.Csak legyen türelmes a barátnőd.
Az én lányomat 2 hósan kezdte kezelni a kolléganőm(heti 1*kb 40 kezelést kapott.),14 hós koráig,és így is mindent később csinált a kortársaihoz képest.
Ma egy egészséges 3 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!