Bejön a felvesz letesz altatási módszer?
Régen rossz,ha egy babát altatni kell- tapasztalat!
Nekem nem jött be- a középső gyermeknél próbáltam,őt sajnos altatni kellett,bár ő nagyobb volt akkor.
A legkisebb (12-én lett 2 hós) ha nem alszik el csendben magától,és csak azért ordít mert szeretne a karomban aludni,akkor ott szoktam hagyni a kiságyban. Hangosan,de relatíve gyorsan -mire megfürdök- elalszik,és nem 20 percre. :-)
Ha nincs más oka a sírásra,csak hogy fogva legyen és úgy tudjon elaludni,akkor inkább hagyjátok kicsit sírni-hidd el,semmi baja nem lesz neki! Megtanulja,hogy kell elaludni egyedül,és hamar rájön,ha elalszik és éjszaka felébred,akkor Te ott vagy ugyan úgy és megeteted,mint máskor.
Első gyermekem önállóan aludt el, csak betettem a kiságyba, és pár perc múlva már aludt is, sosem kellett ringatni. Gondoltam, szuper ügyes vagyok, én ugyan nem hagyom elkényeztetni, nagyon jól csinálom, azért alszik el így, mert következetes vagyok.:)
Második gyermekem csakis ringatva aludt el, illetve a felvesz-letesz módszer is bevált egy ideig, aztán a fogzás, mozgásfejlődés, egyebek mindezt átírta. Most már tudom, hogy nem én vagyok a szuper következetes, ügyes pedagógus, hanem a gyermekem volt ilyen típus. A második meg nem.:)
Szóval senki ne bízza el magát!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!