6 hónapos babának mennyi az a bébiétel mennyiség ami már kiválthat egy étkezést?
Figyelt kérdés
Hány gr vagy ml?Most 160-200 ml tápszert eszik egy étkezésre.2010. febr. 4. 09:33
1/6 anonim válasza:
Szia!Azt pontosan nem tudom mennyi vált ki egy étkezést.
Az én fiam is 6 hós.Anyatejes.De ő egy bélpoklos.fél 11-kor szopi 12-kor egy egész konzerv bébiétel(legyen az bármi)és fél 2-kor szopi.
Szóval mi még nem váltottuk ki a szopit,de rengeteget eszik.
25-én volt 6 hós.
68 cm és 7100gr.
2/6 anonim válasza:
Amennyit szívesen megeszik és nem kér utána mást. Azt, hogy mekkora ez a mennyiség, nem lehet fixre megmondani, mert minden baba más étvágyú és minden étkezéskor más-más adagot fog megenni. Mi se eszünk állandóan egyformán..
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
De jó nektek.Az én lányom elég rossz evő.A tápszert sem nagyon akarja már megenni,a bébiételből csak délben eszik meg egy negyed vagy fél üveggel.Néha nem is eszik csak napi 4x.
2010. febr. 4. 09:47
4/6 anonim válasza:
Szia! 2. vagyok. Az enyém se az a jó evő típus, de sosem izgultam. Igaz, 6 hónapos koráig kizárólag szopott és akkor kezdtem a hozzátáplálást. Bizony 8 hónapos koráig nagyon nehezen ment..azaz, ő szívesen megkóstolt mindent, de semmiből nem evett nagy mennyiséget. Már nagy szám volt, elfogyott 1/4 üvegnyi étel... utána aztán ő is rájött a dolog ízére és többet is evett, de bizony máig (17 hónapos) nem eszik egyszerre sokat, mégis szépen fejlődik. Szóval az, hogy csak nehezen szokja a szilárd dolgokat, nem gond. Ha a tápszer nem eszi már szívesen, néha kapjon tejpépet, az is tejalapú étkezésnek számít.
5/6 anonim válasza:
Szia,adj időt neki.Az én lányomnál négy hónaposan kezdtem hozzátáplálni,mert kevés volt a tejem,most hat hónapos és kb. két hete mondhatom el,hogy rendesen eszik.Addig csak keveset evett,kínlódtunk rendesen én is ő is.Például azt csinálta,hogy,ha a kanalat a szájához tettem,akkor nyújtogatta a nyelvét.Félreértelmeztem,mert azt hittem kilöki a kanalat.Jó pár nap volt,mire rájöttem,hogy ugyanúgy csinálja,mint ha szopna,a kanalat a nyelvével beszippantotta és leszopta az ételt róla.Kitartás,egyre többet és többet fog enni és sikerül majd kiváltani egy teljes étkezést.
6/6 anonim válasza:
Az én babám 7 hónapos és az elejétől fogva csak fél üveg (kb 80 gr) bébiételt eszik és utána nem is akar szopizni. Neki ennyire van szüksége, ezért nem is eröltetem. Evés után próbáld meg egy kicsi tápszerrel megkinálni, ha nem fogadja el akkor elég volt neki a bébiétel, és ezzel már ki is váltottad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!