Nem sok ez a mennyiség, amit eszik?
5,5 hónaposak vagyunk, gyümiket már eszegetünk, de ma is tízóraira pl. a bébiételes üveg több, mint felét megette, és még akart enni, de nem mertem neki többet adni.
8körül szopizik, 10 után vagy tízórai(gyümölcs) és fél1 körül szopizik?
4 kg-val született most 7,5 és 69cm, nagyon mozgékony forog mindkét irányba és már kúszik is.
Te is 5,5 hónapos vagy?
Ekkor baba nem eszik többet,mint amennyire éhes. Annyit adj neki,amennyit kér. Babát ne fogj fogyókúrára.
Dehogy akarom fogyokúrára fogni!!!!
CSak sokallottam a mennyiséget:)
az én kisfiam 3án lesz 6 hónapos, 200g főzeléket egyszrre eszik, semmi baja.
annyit adj, amennyit kér!
Könyörgöm!!!Csak akkor nézegessétek a grammokat,ha nem eszik.Ha meg eszik rendesen,akkor meg ne vegyétek el előle a kaját.Úgy is annyit fog enni,amennyit saját maga jónak talál.
Ez a "100 grammot evett egyszerre,nem sok-e vagy most csak 200 grammot evett nem kevés-e?" dolog már egy kicsit vicces.
Nagyon bele van ültetve az anyukák fejébe ez a grammos dolog.
A kérdésedre a válasz: Nem,nem sok neki.Ha ő még kér,akkor adj neki még.Hidd el,szólni fog hogy elég.ÉS főleg,ha már ilyen ügyesen forog,kúszik,kell a kaja neki. :)
Nem bántásnak szántam senkinek,de ne legyetek ennyire "görcsösek" !!
Egy 15 hónapos még szopizó és jó evő kislány anyukája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!