Vásárolni indulok holnap 6 hónapos babámmal, születése óta nem mentünk sehová sem a járványok miatt, rosszul tettem?
én babám is szereti a csavargást
én is félek a virustol,de nyáron is van jó hasmenés-hányás
így sehová ne járjunk
ja mi tavaly ugy kaptunk virust hogy tünetmentesen nálunk voltak a barátaink és másnap ki dőltek olyan betegsség jött ki rajtuk.Hát mi is elkaptuk hiszen már lappangott bennük és a kicsivel még korházba is kerültünk.De nincs rossz emlékem a korházrol rendesek voltak velünk.Fél rokonság elkapta tölünk,mert egymást ápoltuk.Ez vol februárban így még én is félek mert nics vége a télnek.
Akkor mi a kérdés?
Én hiszem, hogy minél később mozdulsz ki vele, annál kevésbé fogja tolerálni, és annál nehezebb lesz vele.
Én vittem a gyerkőcöt 2 hónaposan is bevásárlóközpontba.
Vidd nyugodtan!Szoknia kell minden újat.
6 hónapig nem vinni már túlzás, nem józan ész.
Majd ha közösségbe kerül, akkor meg egyszerre fog mindent elkapni és az még rosszabb.
2 gyerekem van, pár hetesem már mentünk ide-oda, mégse volt semmi bajuk, leszámítva náthát, és ilyeneket, meg a bárányhimlőt.
Másrész sok embernek muszáj menni, nem tehei meg azt, hogy 6 hónapig sétán kívül nem megy sehova, főleg ha már van egy nagyobb gyerek is.
Basszus mi másujban a 16 fokos Dunában fürödtuk gyerekkoromban, addig szánkóztunk, míg szinte megfagytunk, nem óvtak minket a széltől, mégsem letts semmi bajunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!