Mit tud 13-14 hónapos babátok?
puszit osztogat, pápázik, kapaszkodva jár, hol a nyuszi?típusú kérdésekre odahozza amit mondunk...hol a lábadra megmutatja a lábfejét
nem beszél, de bizonyos dolgokra ugyanazokat a hangokat használja...segít öltözésnél, dugja a kezét lábát, vetkőzik...dec 4-én volt 13 hónapos...ja és fiú:)
Reggel 6-7 között kel. reggelire kenyeret eszik valami feltéttel.
tízoraira gyümölcsöt, ebédre főzeléket, de leturmixolva eszi meg szívesebben, vagy villával összetörve. Délben alszik 2 órát. Uzsonnára joghurtot, kekszet, tejszeletet eszik, vacsira Hipp üveges főzeléket. Stabilan jár, fut, szalad, motorozik.
Járunk játszótérre, szeret homokozni, egyedül felmászik a létrán, lecsúszik a csúszdán.
Hintázni nem szeret.
Itthon labdázni szeret, imádja a fisher price golyópályákat.
Kocsikat eltologatja. Szereti azokat a játékokat amik zenélnek ha megnyomja a gombot rajtuk. Szokott rajzolni, firkálni zsírkrétával, szereti őket ki be pakolni. Hűtőmágbeseket szívesen pakolja, konyhaszekrenyt kirámolja.
Felmászik mindenhová a lakásban.
Éjjel velem alszik a nagy ágyban, a kiságyat, pelenkázót már elbontottuk, mert nem aludt benne, csak a helyet foglalta.
Neked is köszönöm :) én is sokszor alszok vele, de neki még rácsos àgya van :)
Nekem is jàr stabilan, ( 9 hónaposan indult el ) eddig adott puszit mostanában nem... Ha kérek valamit oda hozza . Ha mondom neki hogy haló. A fülére teszi a kezet és mondja hogy Ada ( apa ) meg halandzsazik :)
Olyanra lennék kívàncsi még hogy iszik e egyedül, miből iszik ( cumisüveg, itató pohár puha/ kemény csőrös , sima pohár ) illetve mikor kell lecserélni a rácsos kisàgyat ifjúsági ágyra leesésgàtlóval ? A rendes ágyról le tud es fel is tud mászni :)
14 hónapos és lány. Puszit ad küld. Pápázik mondja is. Apa,anya,vau,mama,papa,memme (enni),outo( auto),csüccs, nem-ezeket mondja maģátol de bármit amit mondunk neki utánozza vagy csak próbálja,de általában sikerül.
Egyedül megy már 10 hónapos kora óta. Megmutatja a fejét szemét orrát.
Egyedül iszik. Öltözködésnél segít.
Mindenben utánoz minket.
Ha mondjuk mit hozzon ide ide hozza.
Ki be pakol.
Egyedül játszik bármivel.
Olvassa a könyveit.
Este 8kor alszik és kb 7-8 között kel. De éjjel megébred inni. Ott van mellette.
mindent ami mi azt eszi.
Utolsó vagyok. Nekem csak éjjel iszik cumisüvegből napközben pohárból.
Neki már leesésgátlós ágya van.
Ő is le fel mászik mindenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!