Kisfiam újabban 2x is kel éjszaka. Csak az első ébredésnél etetem meg, 120-at vagy 150-et adok neki. A másodiknál csak berakom a hintájába és rövid ringatás után elalszik. Napközben 180-at eszik, illetve tízóraira és uzsonnára már pépeset is. Elég nyugtalan és nyűgös napközben is. Gondolom a foga miatt. Sokat nyáladzik, viszont be is van rekedve. Lehet hogy refluxos és emiatt ébred meg?
Mennyit adsz neki enni? És minden alkalommal megeteted?
2014. dec. 25. 21:46
3/12 anonim válasza:
Miért csak az első ébredésnél eteted? Ha ébred, és enni akar, annak nyilván oka van. Az én fiam tisztán anyatejes volt, 5 hósan még simán ébredt menetrendszerint 2-3 óránként. Mindig megszoptattam, és evett is szépen. És nem lett belőle rosszalvó, éjjel evő/ébredő kisgyerek. Most 2 éves. Átalussza az éjszakákat.
2014. dec. 25. 22:03
4/12 A kérdező kommentje:
Először mindig teával szoktam megkínálni, ha nem fogadja el, akkor adok neki tápot. De ha vissza tudom altatni, akkor gondolom nem éhes, és ezért nem is adok neki enni. Ja és a 2 ébredés között alig telik el 3 óra. Ezért sem gondolom, hogy éhes lenne.
2014. dec. 25. 22:06
5/12 anonim válasza:
Tàpszeres 150ml eszik ès egyszer sem èbred meg. 9től reggel 6ig alszik, màr 2 hónapos kora óta. Egy kezemen össze tudom szàmolni hogy hànyszor kelt eddig...
Bezzeg napközben...
2014. dec. 25. 22:14
6/12 anonim válasza:
Előfordulhat, hogy nem kér a teából, vissza is alszik, mert mondjuk túl álmos, de nemsokára újra ébred /Te írod, hogy a két ébredés között nem sok idő telik el/, akkor már éhesen. Szval én a helyedben az első ébredésekor megetetném, hátha megspórolnál egy következő ébredést vagy lehet, hogy később ébredne.
2014. dec. 25. 22:49
7/12 anonim válasza:
Enyém is alszik éjjel 10 órán át. A tápszeres dobozra írt, korának megfelelő mennyiséget eszi egyszerre általában naponta 3x és tízóraira tejpépet, ebédre főzeléket.
Ha megébred véletlenül, akkor sem enni akar, hanem a cumiját keresi, legalábbis, ha megkapja, alszik tovább fél percen belül. Hason alszik, a levegőre így nem ébred fel. Hanyadt voltak nála gondok az első pár héten - azért írom csak a hason alvást is le, nem csak az evésre válaszolok.
2014. dec. 25. 23:29
8/12 anonim válasza:
Egyszer sem. Éjjel kb 2 hónapos kora óta nem etetjük, mert alvás közben lassul az emésztés, berohadna a gyomrába és utána hasfájás ébresztené.
2014. dec. 26. 08:09
9/12 anonim válasza:
hát az én fiam még csak 4,5 hós. 2x kel éjjel. kb 8kor vacsizik, azt kel olyan hajnali 1körül, akkor vizet, cumikát adok neki, simizem...stb és 10percen belül visszaalszik, majd olyan 4-5között kel, akkor adok neki tápszert, még visszaalszik kb 3órát. de ettől az etetéstől már 4óránként eszik.
2014. dec. 26. 09:58
10/12 anonim válasza:
egyszer sem kel fel. 9kor eszik utoljára 150-180 ml-t (mikor hogy nem robot, nem mindig ugyanannyit). ő is refluxos, szóval kétlem hogy emiatt ébredne meg a te kisfiad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!