Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nemrégen megnéztem egy horror...

Nemrégen megnéztem egy horror filmet babáról szólt, "nem kellett volna. " Ennyire befolyásolhat?

Figyelt kérdés

Azóta is ha rá gondolok frászt kapok,mivel egy anyukáról szólt és a babájáról,rémes volt!

Nyárra várom a kis tesót remélem addigra kimennek ezek a dolgok a fejemből...,szerintetek normális vagyok?

Kellett nekem megnézni....

2010. febr. 3. 15:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én a múlt héten egy olyan filmet néztem, ahol az újszülöttet elrabolták a kórházból az anyja mellől. Ráadásul a baba alig akart enni. Mire megtalálták a rendőrök, majdnem éhen halt.

Ja és ez igaz történet alapján egy kanadai film.

Tiszta frászban voltam tőle...

Remélem mire születik a babám testvére elfelejtem, különben nem fogok aludni a kórházban egy percet sem.

2010. febr. 3. 15:09
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Annyira igazatok van! És nem csak a gyerekek hanem az élet egész területén ennyire befolyásolnak a filmek. Nem is rég volt hogy álmodoztam kicsit, egy meleg nyári napról, illatos erdőről, erdő közepén kicsi házról. Aztán rájöttem, hogy bármennyire is szeretnék édes szomszédtalanságban élni nem mernék. Hála a tvnek a filmeknek rettegnék minden nesztől és sötétedés után ki se dugnám az orrom. Felháborító nem? És most gondoljatok bele miket néznek a gyerekeink!
2010. febr. 3. 15:42
 3/4 anonim ***** válasza:
49%

Nekem eddig két film volt sokkoló. A LEgenda vagyok, Will Smith, nem tudom miért ,egyszerűen azóta félek, és a másik a Taken, ez arról szól, h fiatal lányokat rabolnak el, bedrogozzák, és prostiként "használják", aki szűz azt eladják.

Ez alahogy annyira méylen érintett, h bárcsak meg se néztem volna. Mióta megszültem (16 hónapja) nagyon érzékeny lettem, pedig előtte csak a thrillereket, és horror filmeket néztem.

2010. febr. 3. 18:52
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Aki nincs hozzászokva, azt sokkolják a horror filmek. Vagy nem kell nézni, vagy sokat kell nézni, és akkor megkeményedik az idegrendszered. Persze, ez éveket jelent. Én tini koromtól nézek ilyesmit, meg amúgy is eléggé flegma vagyok, szóval nem érintenek mélyen az ilyen sztorik, de van olyan ismerősöm, aki szó szerint fél elaludni egy-egy késő esti film után.
2010. febr. 3. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!