Nemrégen megnéztem egy horror filmet babáról szólt, "nem kellett volna. " Ennyire befolyásolhat?
Azóta is ha rá gondolok frászt kapok,mivel egy anyukáról szólt és a babájáról,rémes volt!
Nyárra várom a kis tesót remélem addigra kimennek ezek a dolgok a fejemből...,szerintetek normális vagyok?
Kellett nekem megnézni....
Én a múlt héten egy olyan filmet néztem, ahol az újszülöttet elrabolták a kórházból az anyja mellől. Ráadásul a baba alig akart enni. Mire megtalálták a rendőrök, majdnem éhen halt.
Ja és ez igaz történet alapján egy kanadai film.
Tiszta frászban voltam tőle...
Remélem mire születik a babám testvére elfelejtem, különben nem fogok aludni a kórházban egy percet sem.
Nekem eddig két film volt sokkoló. A LEgenda vagyok, Will Smith, nem tudom miért ,egyszerűen azóta félek, és a másik a Taken, ez arról szól, h fiatal lányokat rabolnak el, bedrogozzák, és prostiként "használják", aki szűz azt eladják.
Ez alahogy annyira méylen érintett, h bárcsak meg se néztem volna. Mióta megszültem (16 hónapja) nagyon érzékeny lettem, pedig előtte csak a thrillereket, és horror filmeket néztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!