Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak én nem hiszek a 10-20-30...

Csak én nem hiszek a 10-20-30 ezer forintos "tanuló" játékokban?

Figyelt kérdés
Szinte mindenhol olvasom a tanuló kutyát,mászó micimackót,ugráló zebrát,stb.Ne haragudjon senki tényleg,csak nem értem,mi értelme van ezeknek?Én csak azt látom,hogy iszonyú lehúzás megy ezekkel a játékokkal és a gyereket koránt sem érdkeli annyira,mint amennyibe bele került.Nézem az akciós újságot is,hogy most "csak" 7290 a tanuló kutyus.Remélem értitek mi a problémám és mi a kérdés.
2010. febr. 3. 14:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szia! Én sem veszek ilyeneket a lányomnak, de úgy vettem észre hogy sok szülő ezeket a dolgokat csak azért veszi meg a babának hogy lefoglalja és addig maradjon szabad ideje. Ezzel nincs is semmi baj mindaddig amíg nem naponta 5x teszi ezt. Csak sajna ez nem így van és inkább a kezébe nyomnak egy villogó zenélő masinát ahelyett hogy mondókáznának, tapsolnának vele.
2010. febr. 3. 15:05
 12/19 anonim ***** válasza:
Én nem értek veled egyet.Van FP.kutyusa,és nagyon szereti.Általában együtt játszunk vele.Vettünk ugráló zebrát is,azt is naponta többször "meglovagolja",és imádja.Amikor nagyon vacak az idő,és kicsit tudunk csak kimenni,ezen le tudja vezetni az energiáját(amiből túl sok jutott neki,de ez persze nem baj),És nem mellesleg anyafüggő,a nap 24 órájában velem van(persze megyünk ide-oda),rengeteget olvasunk,és játszunk(TV-t nem néz).Szval okosan használva sztem a hasznukra válik!21 hónapos kisfiú anyukája
2010. febr. 3. 15:09
 13/19 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok:a kérdezővel nem értek egyet.
2010. febr. 3. 15:10
 14/19 anonim ***** válasza:
szerintem ez babafüggő, az én fiam rá se néz a mászómackóra, de minden amit mi használunk kell neki.Ha egymás mellé teszek két 10e forintos játékot meg egy távirányítót, tutira a távirányító kell neki, vagy az A4-es fehér papír, vagy a fakanál, vagy a 10es csomag papírzsepi :)
2010. febr. 3. 15:18
 15/19 anonim ***** válasza:
Én hiszek benne,és van is egy csomó féle a kisfiamnak.Nem azért vettem,hogy addig se kelljen vele játszanom,hanem mert egyrészről megmutattam neki,és tetszett,másrészt pedig most,hogy használjuk őket valóban fejlesztőek!Emellett pedig az életem a fiam,és egész nap vele foglalkozom,van még százezer dolog amit megtaníthatok neki ezek mellett...Én szeretem ezeket a játékokat,és a kisfiam is!
2010. febr. 3. 15:21
 16/19 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az utolsó válaszolóhoz.Van tanuló kutyánk,mászó micimackónk és tanuló székünk.Imád velük játszani a kislányom.Nem tartom anyapotlónak,mert egésznap a gyerekemmel vagyok,mikor nem ezekkel játszik,énekelünk,olvasunk,labdázunk.Van más játéka is van müanyag palack is,de szemmel láthatóan szereti ezeket a játékokat.Nem fejlesztő játékként vettük meg,hanem,mint játék,és még tanul is vele.
2010. febr. 3. 15:29
 17/19 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, a szülővel való közös játék mellett, szüksége van a gyereknek arra is, hogy egyedül játszon. Erre szerintem jó dolog a zenélős, nyomogató stb. játékok, tök mindegy, hogy az most FP. vagy más. Lehet az egy pille palack is, vagy távirányító. Nekünk is van tanuló kutyánk, zenélő mesekönyvünk stb. De nem értek azzal egyet, hogy ezek anyapotló játékok. Ezekkel a fiam eljátszik egyedül is, sokáig leköti, pedig csak 10 hónapos. Én addi gyorsan megcsinálom a házimunkát. Ettől függetlenül sokat játsuok a kisfiammal, imádja velünk a közös játékokat is, de soha nem akartam azt, hogy csak velünk játszon EGÉSZ NAP! A gyereknek szüksége van arra, hogy egyedül is játszon és felfedezze a világot, rájöjjön ok-okozati összefüggésekre. Úgyhogy nem teljesen értek egyet a kérdezővel.
2010. febr. 3. 16:26
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ami fejlesztő, az a Montessori torony, a fűzős fa játékok, meg a fa puzzle, meg ilyesmik. Biztos jó a tanuló kutya, mert a babáknak kell a változatos inger, meg az újdonság, de kb. annyit ér, mintha letennél elé egy ásványvizes üveget. Azzal is elvan napi 5 percet, viszont ingyen van. Szóval nem haszontalanok ezek a dolgok, de annyit érnek, mint bármi más: plusz egy darab játék a sok másik mellé.
2010. febr. 3. 23:15
 19/19 anonim ***** válasza:
A Montessori játékok én úgy tudtam, hogy csak óvodásoknak van. Vagy lehet kapni babáknak valót is?
2010. febr. 5. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!