Mióta gyümölcsöket is eszik fél éves fiam, ki van pirosodva a feneke, olyannyira, hogy semmi nem használ. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Rendszeresen kenem neki Sudocremmel, de már a Bepanthen Plust is próbálta. Tegnap még a bőr is nagy foltban vált le róla. Anyatejes, eszik már almát, barackot és sütőtököt.2010. febr. 3. 11:01
1/4 anonim válasza:
Szia!Nagyon sűrű pelenka csere és sokszor kell szabadon hagyni a popsiját!
2/4 anonim válasza:
Mi múltkor hasonlóan jártunk, hetekig piros volt a feneke és kiütéses, mindent kipróbáltam, sűrű szellőztetés, kenőcsök stb. Ezek után elvittem a gyerekorvoshoz, és kiderült, hogy nem is pelenkakiütése van, hanem gombás fertőzése, ami magától el sem múlt volna! (Két héttel korábban antibiotikumot kapott, valószínűleg azért.) Nem lehet, hogy Nálatok is erről van szó? Ha már a bőr is nagy foltban válik le a popsijáról, én a helyedben elvinném gyerekorvoshoz, ártani biztosan nem árt! Gyors gyógyulást!
3/4 anonim válasza:
Mi is jártunk így. Nekünk a Dr. Kovács féle gyógyszertári popsikrém segített 2 nap alatt elmúlt a pirosság. Próbáld ki azt!
4/4 anonim válasza:
Szia,én elvittem a gyerekorvoshoz és egy piros színű patika készítmény írt fel, a neve:solutio merbromini.Na ettől elmúlt,de szinte mindenünk piros lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!