Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hónapos eddig anyatejes...

4 hónapos eddig anyatejes babának adható gyümölcsös gabonapép?

Figyelt kérdés
A hozzátáplálást még nem akarom elkezdeni, de naponta 1-2 alkalommal adok neki vaníliásat, gyümiset még nem lehet, igaz? (Kevesebb lett a tejcsim és a tápszer nem kell neki, de ez ízlett a kislegénynek.)
2010. febr. 3. 08:09
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, ez hány hónapos kortól adható, de gabonapép.... háááát.... próbálj meg inkább olyan tejpépet, ami gluténmentes. 4 hónapos picurnak én még nem terhelném a vékonybelét gabonás dologgal.

Banyuci

2010. febr. 3. 08:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez így van! Pláne ha nem akarod elkezdeni a hozzátáplálást! A tejed attól lesz több ha szoptatod. Esetleg urtica homeos bogyót egyél napi 5 golyót. 1 hétig.
2010. febr. 3. 08:22
 3/8 A kérdező kommentje:
Szia! Ez 4 hónapos kortól adhtó, direkt allergiára hajlamos babáknak tejpép helyett. A pontos neve: Milupa HA-pép vaníliás gabonapép hypoallergén tejfhérjével, gluténmentes.
2010. febr. 3. 08:23
 4/8 A kérdező kommentje:
Nappal 2 óránként szopik, sőt a cicin alszik el, így akkor is szopik egy keveset, tehát szinte óránként ezsik. Ennél sűrűbben nem tudom szoptatni. :-) Próbáltam már mindent, fejés, alkoholmentes sör, teák, bogyók, stb..., de eddig is épphogy elég volt a mennyiség. Szerintetek jobb lenne elkezdeni a hozzátáplálást?
2010. febr. 3. 08:25
 5/8 anonim ***** válasza:

Bizony, ha sehogy nem tudod a tejet szaporítani, a gyereknek már nem elég, és ráadásul a tápot sem hajlandó elfogadni, akkor kénytelen leszel hozzátáplálni, mert nem éhezhet! Mi is 4 hónaposak vagyunk, és már napi 1x kap főzeléket, plusz 1x gyümit. Tény, hogy ő kezdettől fogva tápszeres és anyatejes.

Banyuci

2010. febr. 3. 08:29
 6/8 anonim ***** válasza:

Egyébként milyen tápszert próbáltatok? Mert lehet, hogy csak azzal a fajtával van baja. Az én kis Mukikám is egyik napról a másikra úgy döntött, hogy neki ugyan nem kell a Humana HA1 LC Pufa! Mondjuk amilyen borzasztó az íze, nem is csodálom. Így átváltottunk a Humana Baby-Fitre, ez banános ízesítésű, és alapból édesebb. Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem szabad feladni egy fajta táp után, pláne hogy később is szüksége lesz a szervezetének rá, amikor már nincs anyatejed.

Banyuci

2010. febr. 3. 08:33
 7/8 A kérdező kommentje:
Szia Banyuci! Próbáltunk Milupából 3 félét, Bebát (ez ízre nagyon jó szerintem). A baj még az is, hogy már ha a cumisüveget a szájához érintem elkezd öklendezni, így cumizni sem cumizunk, ezért is alszik el a cicin, neki az a cumi. Próbáltam pohárból, ugyanez. Kiskanállal is, de az sem kellett. Csoda, hogy ezt a pépet megette kanálból. Bár lehet valami édesebbet (tápszer) ki kellene próbálni, csak nem tudom miből adjam neki. :-(
2010. febr. 3. 09:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Amire még tudok gondolni, az a cumisüveg. Lehet, hogy abból kellene másikat próbálnotok. Sajna ebben nem tudok segíteni, mert az én kisfiam ebből a szempontból egyáltalán nem finnyás. Elfogadja a cicit bimbóvédővel is és anélkül is, cumisüveget pedig Aventet használunk, és sima ügy volt kezdettől fogva.

Azért szerintem kérdezd meg a védőnőt, hogy ilyen esetben ő mit javasol. Maradhat-e ez a pép, vagy próbálgatni kellene inkább a tápot?

Banyuci

2010. febr. 3. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!