Olyan rohadt mocsok napom volt, nagyon feszült vagyok, sirdogálok magamban, segitetek pár szóval?
15 hós fiam már két hónapja folyton felkel éjjel, eszik is, mert nappal alig, miután evett, megint felkel három óra mulva, csak ül és sír, bemegyek, kap cumit, alszik tovább, de én nem tudok csak ugy visszaaludni a harmadik kelés után:( nappal alig eszik, idegölő minden etetés, par kanál és int a fejével, hogy NEM. többet nem eszik. Én békénhagyom, majd pár óra mulva ujra kinálom mással bizakodva, a száját se nyitja ki. Az apja azt se kérdezi meg, aludt e délután, evett e valamit (hozzáteszem inni sem iszik), én ettem e valamit...eszébe sem jut. Mindig én kezdem mondogatni, de ugyérzem felesleges. Fürdésre is ugy rángattam haza. Holnap nem szólok, minek. Fürdetek egyedül. Mondtam, hogy ma éjjel nelepődjön meg ha sirdogál, mert nem fogom táppal tömni, ugyanis nappal nem eszik és nem iszik, csak éjjel. Ugyhogy éheztetnem kell, mert éjjel alszunk, nappal eszünk. Erre a reakció ez: amikor a nők gyerekért sipákolnak ezt is be kéne kalkulálni...kérdem: mit is kéne kalkulálni? Azt hogy éjjel felkel enni meg egyebek. Más gyerek is felkel éjjel enni. Én nappal -szerinte-háromóránként tömöm, hogy kényelmesen aludhassak. Ő is tömni fog nappal és meglátjuk, hogy birom. Sosem kértem, hogy etesse meg
semmikor. Erre a válasz: nem is az ő dolga. Mondtam, hogy ha nem az ő dolga, akkor mit pofázik bele? hát szépen vagyunk. Volt valakinek még ilyen sz@r napja???
Tudom hogy senki sem pótolhatatlan, ha megszűnnék létezni, az élet menne tovább. Csak ezek a beszölásai idegesitenek, ha etetné, látná', hogy milyen nehéz ügy, anyu szokta látni és mondta, hogy sajnál...ha nem eröltetném a kaját, feleennyi kiló se lenne...köszönöm az összes hozzászólást! Ma ha felkel 120 tápot kap, amivel el
kell legyen minimum hajnal hatig. Sajna darabos kaját nem nagyon eszik, éjjel ha teát adok, olyan visitásba kezd, hogy félórát nyugtatom. Azert mert ugye éhes, nem szomjas:( holnap este irok ide, mit csinált. Köszönöm mégegyszer!
Sziasztok, már akit érdeklek kicsit a babómmal:) szegény pirinyó, mint aki megérezte a kinomat, nem kelt fel éjjel, hanem pont hajnal hatkor! Mivel a tervem szerint ha korábban sír a kajáért, adok egy fél adagot, hatkor meg egy egészet, megoldotta, hatkor evett egyet és aludt nyolcig tovább:) így bizony valamivel többet is evett napközben, ugyhogy biztos vagyok benne, hogy az éjjeli "vacsora" az a plusz, ami miatt nyammog napközben a megszokott evési időkben. Jobb napunk is volt, átmentem a barátnőmhöz és a kicsinyéhez játszani, meg persze kibeszélni az idióta pasiainkat, neki sem kell hülye manuszért a szomszédba menni...akkor inkább maradok az én gyogyósomnál...köszönöm
az összes segitséget, drága itteni barátnőim:)
Örülök, hogy jól alakúl a helyzet! Igen, meg kellene szüntetni szép lassan az éjszakai evést, és látod jobban eszik nappal. Remélem a továbbiakban is ilyen simán megy majd minden, és azt is, hogy jobban vagy lelkileg.
A párodat meg tedd helyre és mond meg neki a miújságot..., kapja magát össze és segítsen neked mindenbe, esetleg olvastasd el vele a véleményeket, hátha jót tenne az agyának!
Nektek jó egészséget, és nyugodtságot kívánok a babáddal eggyütt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!