Mit kap 1 év körüli gyermeked karácsonyra?
Lányom mamiéktól kap tanulókutyust. Másik mamiéktól hintalovat.
Mi megvettük neki a vastag nacit pulcsit sapit és cumit. Sajnos idén játékot tőlünk nem kap. Annyira lelki ismeret furdalásom van emiatt. Már mindet megkapta előbb csak a cumit nem meg a mamiéktól.
Persze lesz karácsonyfa villogni is fog. Csak olyan rossz érzés hogy játékot nem kap tőlünk. Bár azért elég sok van neki.
Mi hintalovat vettünk és nagy puzle-t( babáknak valót). Nagyszülők szerszámokat vettek és az én szüleim még ruhát.
Szerintem egy ennyi idős babának nem az a lényeg, hogy mit kap. Főleg ha mindene megvan. Neki a fa lesz a lényeg, meg a sok papír, amit bontogathat :) de nem hinném, hogy értékelni fogja kitől mit kap.
"Már mindet megkapta előbb csak a cumit nem meg a mamiéktól." ????
Ha lelkiismeret furdalásod van, akkor miért nem vesztek neki játékot?
Elég értelmetlen ez a kérdés.
.
Fp sütifaló kincsesbödönt. A mamáéktól meglepi lesz nekem is :)
Persze tudom nem az ajándék a fontos, meg még kicsik, de szerintem egy pici apróságot vegyél neki, amit papírba csomagolsz és bontogathat. Elég az egy 200ft-os plüss, de ott a fa alatt a bontás élménye legyen meg neki.
FP tanulóasztal
FP fürdőjáték
FP tanulókulcsok
FP távirányító
FP laptop
FP kocka és labda szett
FP gurulóteknős
13 hós kisfiam tőlünk ruhát kap,mert játéka 1000 és 0 van,amikkel néha néha játszik.Szánkót már megvettük neki, csakkár,hogy nincs hó :(
Férjem nagyszüleitől egy takarítós kis asztalt amiben van porszívó,felmosó rongy,seprű meg ilyenek. ANyumtól nem tudom,meglepi.Keresztanyuka már megvette,egybe kötötte a szülinappal (leesésgátló az ágyra, ruha, talicska,kispárna, meg valami játék). Keresztapukától is meglepi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!